Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
375
reaktioner idag

Främlingen såg Anzie gråta – några dagar senare fick hon hem en lapp

En främling hade sett när Anzie grät efter att ha blivit sårad av en kille. Då gjorde främlingen något som får hela internet att smälta.

Anzie hade blivit ledsen efter att ha träffat en kille.

Då såg en främling henne gråta.

Dagen efter fick hon hem en oväntad bukett och lapp.

Twitter-användaren Anzie Dasabe hade haft ett känslosamt samtal med en kille, vilket lämnat henne i tårar. När hon var påväg hem fick en tjej som bodde i samma hus som Anzie syn på hennes tårdränkta ansikte. Då bestämde sig tjejen för att göra något riktigt fint för Anzie, skriver Metro UK.

Istället för att prata med Anzie direkt där och då lämnade hon henne ifred, men dagen efter fick Anzie i en riktig överraskning.

Bildkälla: Twitter

Tjejen, som hette Rebekah, hade nämligen sänt henne ett bud med blommor och en lapp. På lappen hade hon skrivit "Tårar är alltid hemska. Men tårar orsakade av en kille är de värsta. Hoppas det här får dig att le och kom ihåg att allt blir bättre".

Bildkälla: Twitter

Anzie blev så klart riktigt rörd av Rebekahs fina gest och lade ut en bild på blommorna och lappen på Twitter. Och det visade sig snabbt att hon inte var ensam om att tycka det Rebekah gjort var väldigt fint.

Tweeten blev snabbt viral och den har nu fått över 12 000 retweets och 45 000 gilla-markeringar. Många erkände att lappen till och med fått dem att börja gråta, och andra skrev att Rebekah är riktigt bästis-material, skriver Metro UK.

Bildkälla: Twitter

Nyheter24 har tidigare skrivit om Hayley som tappade bort sin väska men fick tillbaka den med en riktigt obehaglig lapp och Erik som gjorde succé på nätet med sin bostadsannons.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du fått en gåva av en främling?

Mer:

Tjuven lämnade ursäkt utanför Chrissys dörr – nu vill hon hitta honom