Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tjejer berättar: Det här är det konstigaste vi har haft i vår vagina

- 20/03/2017, 20:01 -

Har du alltid undrat vad andra tjejer fått för sig att stoppa in i sin vagina? Läs tjejernas egna berättelser..

Om du som tjej har stoppat in olika saker i din vagina är du knappast ensam. Och då talar vi inte om penisar, knipkulor och sexleksaker.

Ibland kan det helt enkelt gå lite galet till när en är kåt. Att vilja bli penetrerad, testa något nytt, få en kvick idé eller vilja kylas ner är flera anledningar.

Nyheter24 har pratat med tjejer om det konstigaste de har haft i sin vagina.

Iskallt...

Bildkälla

"Jag har haft is i fittan när jag hade sex med min kk. Det var inga sådana små utan en tjock, lång isbit. Vi trädde på en kondom på den och han lekte med isen i min fitta.

När han sen tog ut den var jag alldeles iskall och vi hade sex. Det var helt underbart! Alla borde testa det, men det blev väldigt blött i sängen."

Den spruckna mobiltelefonen


Bildkälla: Pixabay

"Jag låg med en killkompis som jag har legat med många gånger innan. Vi hade varit ute och druckit, och han var väldigt full. När vi hade sex kände jag plötsligt att han försökte trycka upp något i min vagina som känns lite kallt och konstigt...

Jag tog då min hand för att känna vad det var och kände då att det är min iPhone 6, som dessutom har en sprucken skärm, som han försökte trycka upp i underlivet på mig. Kan ju säga att han skämdes ganska mycket när jag berättade för våra kompisar om det..."

De försvunna kondomerna

Bildkälla

"Jag och min pojkvän hade inte haft sex på ett tag, så vi tänkte hetta till det lite i en annorlunda ställning med varmt vatten rinnandes ner för våra kroppar. Jag hade ett ben uppe på hans axel, ståendes på golvet. När vi var klara drog han ut den men vart var kondomen?

Vi började leta i hela duschen i ren panik tills jag kände något konstigt i vaginan, nästan som en orgasm. Jag var tvungen att stoppa in i fingrarna och då kände jag den – kondomen. Jag drog ut den och det blev sjukt stelt där ett tag innan vi började skratta. Efter det har vi aldrig kört den ställningen igen."

En annan tjej berättar en liknande händelse:

"Första gången jag hade sex med mitt ex fastnade kondomen i mig, så vi fick avbryta. Jag fick gå in på toa och försökte få ut den med olika saker. Jag fick värsta paniken när jag inte nådde den med fingret. Vi var på ett hotell så fick ta det som fanns. Så sjukt stelt."

Physalis


Bildkälla: Pixabay

"Det konstigaste jag har haft i min vagina är psyhalis – frukten alltså.

Vi åt ett fruktfat och myste när han plötsligt tänkte 'varför inte kombinera två fantastiska smaker?' Så han fick doppa physalis och sen äta upp dem. När han åt dem såg han mig i ögonen och sa 'mums'."

Locktången

Bildkälla

"Jag var 15 år och ville ha något kukformat. Då kom jag på idén att använda en locktång, som jag fick tejpa runt kanterna för att den inte skulle göra ont och trädde på en kondom. Det pinsammaste var när min killkompis hittade den i garderoben..."

Barnleksaker

Bildkälla

"Jag hade en dinosaurie med en lång svans när jag var liten. Den svansen förde jag in. Jag har för mig att jag även provade med huvudet men insåg att det inte kändes bekvämt.

Jag hade även en Barbiedocka som jag hatade, jag vet inte varför men dennes huvud förde jag också in. Det var bara barnleksaker jag förde in, ibland tog jag en plastfigur som föreställde en människa. Jag minns att jag inte fattade vad jag gjorde, det var på nivån att 'oj här kan man stoppa in saker.' Jag var ungefär åtta år när jag började med det, så jag förstod ju ingenting."

Trosorna

Bildkälla

"För några månader sedan vaknade jag av att jag kände mig svullen i magen. När jag kollade vad det var så hade jag ett par trosor där inne. Det visade sig att jag hade stoppat trosorna i fiffin på fyllan – men jag har ingen aning om varför."

Från hårborste till Barbie-ben

"Jag var väl runt 14-16 år och experimenterade med lite substitut för sexleksaker jag inte vågade köpa. Då provade jag med det klassiska handtaget på hårborsten, men också med en morot som jag trädde en kondom på eftersom jag är lite rädd att få någon lustig reaktion där nere.

Det fungerade fint med morötter överlag, men jag skulle inte rekommendera Barbie-ben. Kanske var jag inte våt nog eller liknande men gummit skavde lite så det blev aldrig någon favorit!"

Grönsaken som blev kvar...


Bildkälla: Pixabay

"När jag var 19 år lekte jag och killen med en gurka. Den gick av inuti mig och vi fick INTE ut den! Det var en kondom runt den så han drog i änden... Men då tappade han greppet så kondomen klatschade till mitt underliv så det gjorde skitont.

Vi hade panik och funderade på att hämta en stekpincett eller en gaffel för att få ut den. Min kille var helt kallsvettig och undrade ifall de på akuten skulle tycka vi var knäppa om vi åkte in. Men det hela slutade med att han fick bättre grepp om kondomen och kunde dra ut gurkjäveln.

Jag har sedan dess blivit mobbad av mina vänner för denna udda story... Inga fler gurkor för mig!"

Bananen...


Bildkälla: Pixabay

"När jag var 19 år och precis haft sex för första gången blev jag mer sexsugen. När min kille var på jobbet testade jag att stoppa in en banan med kondom på. Jag gick runt lite med den och gjorde några squats, för när jag gör det blir jag snabbt trött för jag har dålig kondition.

Jag trodde jag skulle göra fler för det var skönt eftersom den går 'upp och ner' – men det fungerade inte. Och istället för att åka ut gick banen mitt itu..."

Så kids, vad har vi lärt oss av det här? Jo, det går att vara otroligt uppfinningsrik när det kommer till substitut för sexleksaker. Men var försiktiga, även om ni har kondom verkar det inte helt säkert...

Här kan du köpa sexologen Linn Heeds onlinekurs "Så ökar du din sexlust" för endast 349 kronor. I kursen får du bland mycket annat hennes mycket populära orgasms-skola! Klicka här för att köpa kursen!

Läs även om hur ofta tjejer egentligen kollar på porr, vilka sexställningar som får tjejer att komma och de största misstagen tjejer gör i sängen.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du också haft något konstig i vaginan?