Heta sexet förstörde Joannas bil: "Bärgaren var skitsur"

- 22/03/2017, 20:28

I stundens hetta verkade det som en bra idé, men äventyret slutade med att 23-åriga Joanna fick be personalen på McDonald's om hjälp.

Det är inte alltid lätt att att motstå lite hett sex när lusten faller på.

Det kan ske på alla möjliga konstiga platser, som på Ikea, ett övergångsställe eller till och med en kyrkogård, vilket Nyheter24 har skrivit om tidigare.

Någon som vet allt för väl om det här med att känna lusten falla på, är Joanna Van Der Wel, 23, från Ystad.

Hon och hennes pojkvän hade bråkat en del och behövde prata ut. Joanna bor i Ystad och hennes pojkvän i Malmö hos sina föräldrar, så hon hämtade upp honom med bilen i söndags kväll.

– Vi bestämde oss för att prata ut i bilen eftersom att det var kallt ute. När vi hade rett ut allt så ledde det ena till det andra så att säga, erkänner Joanna för Nyheter24.

Joanna Van Der Wel, 23, från Ystad. Bildkälla: Privat

Under det heta bli-sams-sexet ville paret ha det varmt och skönt i bilen och lät därför nyckeln sitta kvar i tändningen. Kanske inte det smartaste valet, såhär i efterhand.

– Någon av oss lyckades sparka bort nyckeln ur tändningen mitt i allt, så att den gick av. Det var mitt i natten i Malmö, det enda vi kunde göra var att ringa en bärgningsbil som hade jour och bärgaren var skitsur.

Mitt i frustrationen bestämde sig Johanna för att filma eländet och skriva ett desperat inlägg med glimten i ögat i en stor Facebookgrupp, för att få råd och stöd.

Bildkälla: Facebook

Bildkälla: Facebook

Med hjälp av en tång lyckades bärgaren få igång bilen så att Joanna kunde skjutsa hem sin pojkvän till föräldrarna. Men när hon kom hem till Ystad var det omöjligt stänga av bilen.

Till sin förtvivlan insåg Joanna snart att det inte är något ställe som har öppet i Ystad vid 02-tiden på natten, förutom McDonald's. Hon hade inget annat val än att åka till deras drive through och be dem leta fram en tång åt henne.


Något som de tack och lov faktiskt lyckades trolla fram tillslut.

– Jag berättade inte vad som hade hänt, jag sa bara att jag hade knäckt nyckeln i tändningen och aldrig mer borde äga en bil. När vi hade lyckats stänga av bilen tänkte jag "fan, hoppas det inte kommer någon som ska köpa mat nu" för jag kunde ju inte starta bilen igen, säger Joanna med ett skratt.

Dagen efter lämnades bilen in till verkstaden och som tur var hade den kvar garantin, annars hade Joanna fått betala 3 000 kronor för den passionerade missen som skedde i stundens hetta.

Joanna, klädd i rediga ytterkläder som lämpar sig för vintertemperaturer. Bildkälla: Privat

– Nu är allt fixat, just nu använder jag reservnyckeln. Det blir garanterat inget mer sex i bilen med nyckeln i tändningen i alla fall. Jag skäms inte för det som hände och har skrattat så sjukt mycket åt hela grejen. Det var bara en jävla otur helt enkelt, säger Joanna.

Hon avråder med andra ord starkt från att sexa loss i bilen utan att ha koll på armar och ben.

Missa inte de sjukt roliga berättelserna från folk som erkänner vilka otippade saker de har haft i sina vaginor vid olika tillfällen – några favoriter är helt klart en dinosaurie, hårborste och en locktång.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du haft sex på ett konstigt ställe?