Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nya heta tecken – då kan säsong fyra av Skam ha premiär

- 05/04/2017, 18:43
Henrik Holm (som spelar Even) och hans förmodade kjæreste Lea Meyer. Till höger Ulrikke Falch (Vilde) och Josefine Pettersen (Noora).
1 av 4

Henrik Holm (som spelar Even) och hans förmodade kjæreste Lea Meyer. Till höger Ulrikke Falch (Vilde) och Josefine Pettersen (Noora).

Instagram/Spotify

Har svenska F.N.Y något med nästa säsong av Skam att göra?
2 av 4

Har svenska F.N.Y något med nästa säsong av Skam att göra?

Spotify/montage

Henrik Holms Instagram kanske också innehåller en hemlig ledtråd?
3 av 4

Henrik Holms Instagram kanske också innehåller en hemlig ledtråd?

Instagram

Ulrikke Falch bjuder på sig själv på Instagram.
4 av 4

Ulrikke Falch bjuder på sig själv på Instagram.

Instagram

Nu drar det ihop sig, när som helst nu verkar det som att säsong fyra av Skam äntligen drar igång.

Om det är en sak som är en oskriven lag inom Skam-fandomen, så är det att one does simply not skämtar om när säsong fyra av Skam börjar.

Det blev extra tydligt när Modette drog till med just det som årets aprilskämt 2017. Reaktionerna blev ett stort kaos av hopp och förtvivlan.

Bildkälla

Vi inser ju alla att premiären närmar sig med stormsteg. Inspelningarna har redan dragit igång sedan några veckor tillbaka och de mystiska ballongerna från smygfilmen har fått många teoripeppade fans att gå igång.

Under hashtaggen #alterhint kommer allt fler teorier avlösa varandra ju närmare premiären vi kommer.

Nyheter24 har skrivit om ett antal av dem tidigare, som exempelvis när Vilde råkade pekas ut som nästa huvudperson i säsong fyra. Eller alla tecken som pekar på att det faktiskt kommer bli Sana som får huvudrollen.

Nu har Sydsvenskan också gett sig in på killgissandet med de här två starka ledtrådarna om när säsong fyra av Skam faktiskt kan ha premiär:

1. Henrik Holms (Evens) Instagram

Den som följer Henrik Holm på instagram vet att han ofta lägger upp nya händelser på sin Instagram Story. Men i hans egen instafeed står det helt stilla sedan den 26:e mars.

Bildkälla: Instagram

Uppmärksamma fans noterade redan då att han uppnådde 444 inlägg på sitt konto. Sedan dess är det helt tvärdött.

Det fick många att tro att säsong fyra skulle dra igång 4/4. Tre fyror på raken. Men det var ju igår. Och ingen ny säsong i sikte. Men kanske kan vi i alla fall hoppas på att det betyder att säsong fyra har premiär i april? Annars blir ju väntan helt outhärdligt lång.

2. Ulrikke Falchs (Vildes) Instagram

Med nästan 800 000 följare är Ulrikke Falch helt omåttligt populär på Instagram. Kanske mest för att hon är så skamlöst rolig, härlig och avslappnad och ganska långt från sin uptighta (men ändå så älskvärda) rollfigur Vilde.

Bildkälla

I helgen hände något alldeles speciellt i hennes Instagram Stories enligt Sydsvenskan. Hon sjöng nämligen en låt på svenska, Silvana av F.N.Y.

Bildkälla: Spotify

Som av en händelse har F.N.Y dessutom gett ut en EP tidigare med titeln "4 april till 3 juni". Slump? Eller väldigt långsökt men ändå rimlig ledtråd om ett lämpligt tidsintervall att få njuta av säsong fyra av Skam?

En sak är i alla fall säker, när det kommer till just den här serien så är ingen ledtråd för liten för att vara helt avgörande. Här hittar du en sammanställning av alla ledtrådar som pekar mot vem som kommer bli huvudrollsinnehavaren i nästa säsong av Skam.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Är du också pepp på säsong fyra av Skam?