Izabella, 23, från Norrköping vet en hel del om hur det är att ha överkänsliga grannar.
1 av 3
Izabella, 23, från Norrköping vet en hel del om hur det är att ha överkänsliga grannar. - Foto: Privat
Senast igår fick hon klagomål om att hon har för högt ljud på TV:n. Därför satte hon upp den här briljanta lappen och gåvan som svar.
2 av 3
Senast igår fick hon klagomål om att hon har för högt ljud på TV:n. Därför satte hon upp den här briljanta lappen och gåvan som svar. - Foto: Privat
"De klagar till och med på att jag stänger min köksdörr för ofta! Så jag var tvungen att tejpa den för att dämpa ljudet" säger Izabella till Nyheter24.
3 av 3
"De klagar till och med på att jag stänger min köksdörr för ofta! Så jag var tvungen att tejpa den för att dämpa ljudet" säger Izabella till Nyheter24. - Foto: Privat

Izabella, 23, har lite väl gnälliga grannar – hennes respons är briljant

De flesta av oss kan nog känna igen sig i det här med lättretliga grannar som sätter upp arga lappar om minsta småsak.


Det här med gnälliga och sura grannar är ju en klassiker. Ett nödvändigt ont för den som typ inte bor i ett ensligt torp i ödemarken, helt enkelt.

Ett riktigt mardrömsexempel på det var när Cassandra Zellhann solade topless på sitt eget vardagsrumsgolv och möttes av den här sjuka lappen från en granne.

Hon är tyvärr inte ensam om att ha lättkränkta grannar. Det vet Izabella, 23, från Norrköping en hel del om.

Igår möttes hon av en lapp i trapphuset där det stod att hennes TV måste vara på ljudlös efter klockan 22.

– Jag tror på riktigt att jag har överdrivet gnälliga grannar. Jag hör inte ens ljudet på TV:n när jag sitter i köket, säger Izabella till Nyheter24.

Därför valde Izabella att kontra med en härligt syrlig passivt aggressiv lapp, inklusive en gåva till lättstörda grannar:

Bildkälla: Facebook

Hon la upp bilden i ett inlägg i en stor Facebookgrupp, där det på kort tid fick tusentals likes och kommentarer. Igenkänningen är uppenbarligen stor.

– Jag ville bara släppa en liten pik. De klagar till och med på att jag stänger min köksdörr för ofta! Så jag var tvungen att tejpa den för att dämpa ljudet, säger Izabella med ett uppgivet skratt.

Nu återstår bara att se ikväll om det har kommit någon reaktion från grannarna eller om påsen är tömd. Fortsättning följer garanterat...

Här är nio typiska tecken du garanterat känner igen dig i om du verkligen inte pallar med dina grannar.

Som tur är finns det riktiga solskenshistorier också, som Lucy som fick en chock när hon besökte sin 76-åriga granne – och sen gjorde det här fina för henne.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler roliga nyheter.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du gnälliga grannar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Attack mot militärbas i Irak

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

2 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

3 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

3 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

3 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

igår 21:50
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.