Den här bilden gjorde många arga.
Den här bilden gjorde många arga. - Foto: Faksimil / Instagram / TT Bild

Folk kan inte hantera den här bilden – ser du varför?

Bilden från Instagram gjorde folk rasande. Och anledningen är faktiskt riktigt viktig.


Det här ser ut som en härlig bild, eller? Det tyckte i alla fall National Geografic som postade bilden på sitt Instagramkonto.

Instagram/natgeo

Det som National Geografic inte väntat sig är att folk skulle bli rasande.

Kommentarsfältet fylldes snabbt av kommentarer om hur idiotiskt det var att vara på ett järnvägsspår – och att National Geografik inte borde sprida bilden, skriver Good.

Faksimil Instagram

“Vackert, men jag hoppas att det där inte är Amtrak-spåret. Jag var ombord när ett tåg körde på fyra personer och dödade en vilka tog foton vid solnedgången.” och “Korkad risk att ta.” var några av kommentarerna.

Enligt Good så fick bilden så mycket som nästan 500 000 likes, men nu ligger den inte längre kvar på National Geographics konto.

Originalposten går dock fortfarande att se:

Självklart är det dumt att vara på rälsen. Så sent som i mars blev det en världsnyhet när en 19-åring fotograferades på ett tågspår och det kostade henne livet.

/
Senaste nytt

Kollektivavtal för Ingrossokopplad klädkedja

Ryssar önskar fred – på Putins villkor

Ryska medborgare ser gärna fred – men i så fall ska det ske på den ryska regimens villkor. Folk har lärt sig att leva med det brinnande kriget, enligt en analys av sinnesstämningen i Ryssland.

Efter rekordåren – nu vabbar vi mindre

Efter de senaste årens rekordsiffror verkar nu vabbandet minska bland småbarnsföräldrar. Med ett par veckor kvar av året är det betydligt färre ansökningar än under 2022, visar siffror som TT tagit del av.

Varnar för ”megatorka” i framtidens Europa

Extrem värme och torka som väntas bli vanligt i slutet av århundradet kan drabba Europa redan närmsta decennierna – och flera år i rad, enligt en ny studie.

Bombdåd på mässa i Filippinerna – flera döda

Minst fyra personer dog och dussintals människor skadades vid ett bombattentat mot en katolsk mässa i staden Marawi i provinsen Mindanao i Filippinerna på söndagen.

Attacker mot Gaza möts med raketer

Israels bombardemang av södra Gaza fortsätter samtidigt som Hamas och Islamiska Jihad har svarat med raketbeskjutning mot Israel.