Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
4037
reaktioner idag

Skulle på svensexa – då hittade han flickvännens smarta prank

Lauras pojkvän upptäckte inte vad hon hade lagt i hans väska förrän han kom fram och ja, då fick han nog en liten chock.

Lauras pojkvän skulle iväg med grabbarna på svensexa.

Så hon bestämde sig för att lämna en liten överraskning i väskan.

Så att det skulle vara väldigt tydligt att han var upptagen.

Och ja, budskapet gick nog fram – även om det bara var ett prank.

När ens partner reser bort kan det kännas väldigt ensamt och ibland lite jobbigt. Men när Laura Smiths pojkvän Akeen Griffith, från Wales, skulle iväg med grabbarna till Bristol för en svensexa kom hon på en riktigt smart idé.

I väskan han hade med sig låg det nämligen en spännande överraskning.

Laura hade i hemlighet gjort väskan "otrohetssäker" med ett par t-shirts för att visa att Akeen inte var singel, skriver Daily Mail.

På en av dem stod det: "Jag älskar min vackra flickvän, Laura Smith" och självklart var det också en bild på paret tillsammans:


Bildkälla: Facebook

Kanske kollade han inte väskan så noga innan han åkte, för han upptäckte inte tröjorna förrän han kom fram till Bristol och ja, en liten chock fick han nog.

Så här såg den andra tröjan ut:


Bildkälla: Facebook

När han såg vad flickvännen pysslat med lade han ut en bild på tröjorna – och en på sig själv i en av dem – på Facebook. Han skrev också att han aldrig skulle ha på sig tröjorna ute. Men det var inte heller Lauras plan.

– Det var bara ett skämt, jag ville pranka honom inför hans vänner eftersom han alltid prankar mig, säger Laura till Daily Mail.


Bildkälla: Facebook

Nyheter24 har även skrivit om när bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson åkte iväg på drömresa, och det som inte fick hända hände.

En annan tjej som kom på en liknande presentidé till sin pojkvän var den här bruden.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du varit på svensexa eller möhippa?

Mer:

9 saker du måste ta bort från din Facebook för skydda dig