Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Då borde du egentligen lägga upp dina bilder på Instagram

När brukar du lägga upp dina bilder på Instagram?

När brukar du lägga upp dina bilder på Instagram?

TT

Det finns faktiskt två speciella tider som är bättre än andra.

Det finns faktiskt två speciella tider som är bättre än andra.

TT

Så tänk på det nästa gång det är dags att lägga ut en selfie.

Så tänk på det nästa gång det är dags att lägga ut en selfie.

TT

Nyheter | 12/05/2017 19:05

Att lägga upp den där selfien från gårdagen som du blev så nöjd med klockan sju på morgonen kanske inte är så smart.

Många känner nog igen känslan när folk gillar ens bild på Instagram. Men finns det någon tidpunkt på dagen då det är som bäst att lägga upp bilder för att få så många likes som möjligt.

Ja, det finns det tydligen.

Det är Independent som har skrivit om undersökningen från Hopper HQ, där de har avslöjat vilka tidpunkter som är bäst att publicera bilder på Instagram.

De har analyserat data från de 1,2 miljoner poster som finns och på veckodagarna så är det bäst att lägga ut bilder mellan klockan 18.00 och 19.30.

Och på helgerna är det klockan 11 på förmiddagen som gäller.

Anledningen är ganska enkel, det är under de perioderna som flest personer aktivt använder appen och därför är de större chans att bilderna får likes då fler personer är aktiva, skriver Independent.

Så att lägga upp den där selfien från gårdagen som du blev så himla nöjd med klockan sju på morgonen kanske inte är så smart.

Men något som också kom fram var vilket filter man borde använda – nämligen filtret "Gingham" och på andra plats "Clarendon".

På tal om Instagram, de små och söta grisarna Priscilla och Poppleton har hundratusentals följare på sitt Instagramkonto – se mer om det i spelaren nedan.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du Instagram?