Söndag 28 Nov
Stockholm

Biancas Youtube-video har fått över 2 miljoner tummen ner

Youtube-profilen släppte nyligen sin första musikvideo.
1 av 3
Youtube-profilen släppte nyligen sin första musikvideo. Foto: Faksimil Youtube
Men den gick inte riktigt hem hos fansen.
2 av 3
Men den gick inte riktigt hem hos fansen. Foto: Faksimil Youtube
På bara en månad har den fått över två miljoner dislikes.
3 av 3
På bara en månad har den fått över två miljoner dislikes. Foto: Faksimil Youtube

Den tyska youtubern Bianca Heinicke släppte en musikvideo som på bara en månad fått över två miljoner ogilla-markeringar på sajten.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Både Rebecca Blacks musikvideo till den ökända låten "Friday" eller Miley Cyrus video till hiten "Wrecking Ball" fick på kort tid en enorm mängd med dislikes på Youtube, men båda låtarna är ändå de mest kända av artisterna.

Nu verkar det som vi har en ny video som kan komma att peta ner dem båda från dislike-tronen. Det handlar om den tyska youtubern Bianca Heinicke musikvideo till hennes låt "How it is (wap bap...)", skriver Metro UK.

På bara en månad har den fått nästan 40 miljoner spelningar på sajten, men även över två miljoner dislikes. Något som är imponerande eftersom Heinicke "bara" har fem miljoner prenumeranter.


Bildkälla: Faksimil Youtube

Det som fått hennes låt att bli viral är just det enkla faktum att många anser att den är riktigt, riktigt dålig. Nu jämför den 24-åriga sångerskan sin "succé" med andra världsstjärnor.

– Jag menar, vem kan säga att de är på listan över världens mest ogillade musikvideos, bredvid stjärnor som Justin Bieber och Miley Cyrus, säger hon.

Miley Cyrus "Wrecking Ball" har över 880 miljoner visningar, men Heinickes video har ändå nästan en hel miljon fler dislikes.


Bildkälla: Faksimil Youtube

På listan över de mest ogillade videorna på Youtube kommer hennes video med bland de 29 mest ogillade, och hennes låt är även den enda videon på listan fram tills dess som är släppt i år.

– Trots all negativitet tycker jag att videon är en oväntad succé. Jag är väldigt uppspelt över den internationella responsen, säger hon till Metro UK.

Du kan se videon i spelaren under.


Nyheter24 har tidigare skrivit om den svenska Youtube-profilen Olle Öberg som i en av sina nya videos går genom Rinkeby på natten för att visa en annan bild av förorten. Se mer i spelaren under.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.
Gillade du låten?
Tack för din röst!
Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela