Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Youtube-stjärnan försvarar sin rätt att amma sin bebis – under samlag

Tasha Maile tycker att det är rimligt att ha sex medan hon ammar.

Tasha Maile tycker att det är rimligt att ha sex medan hon ammar.

Faksimil/TT

Det tycker den här killen också, som hyllar Youtube-stjärnan.

Det tycker den här killen också, som hyllar Youtube-stjärnan.

Skärmdump/Youtube

Hon har gjort sig känd för sina kontroversiella videos.

Hon har gjort sig känd för sina kontroversiella videos.

Faksimil

Bland annat brukar hon amma sin sexåring, något som hon fått mottaga en del kritik för.

Bland annat brukar hon amma sin sexåring, något som hon fått mottaga en del kritik för.

Faksimil

Nyheter | 07/07/2017 21:03

Spiritual Tasha Mama är riktigt stor på Youtube, där hon bland annat vloggar om amning. Nu chockar hon sina följare i en kontroversiell video.

Youtube-stjärnan Spiritual Tasha Mama, eller Tasha Maile som hon egentligen heter, har gjort sig känd på Youtube för sina relativt kontroversiella videos. Bland annat brukar hon uppmuntra till att amma sina barn högre upp i åldrarna.

San Diego-mamman är inte alls rädd för att vädra sina tankar, och huvudsakligen vill hon motverka stigmat som finns hos ammande mammor. Tidigare har hon bland annat upprört genom att publicera videos på kanalen där hon ammar sin sexåring.

Nu har hon chockat hela internet genom att meddela att hon anser det vara rimligt att amma – samtidigt som hon har sex. Hennes inlägg har väckt starka reaktioner, och i kommentarer anklagas hon för incest. 

"Jag tycker att denna video är oroväckande. Hon vill att tittarna ska tro att det här är ett naturligt beteende mellan en mor och barn.", skriver en upprörd kommentar.

Själv förklarar hon situationen med att hennes bebis vägrat släppa taget om henne och bli självständig. "Vi hade sex medan barnet låg på mig, det hade inget att göra med bebisen. Han var inte involverad i det, bara där, sovandes" säger hon i Youtube-videon.

En kommentar från en tittare.Bildkälla: Youtube

Samtidigt har hon dock många som älskar henne. "Tasha, jag hoppas och ber att du aldrig försvinner från Youtube. Dina videos har hjälpt mig se på livet på ett nytt sätt. Ärligt talat tycker jag inte att du ska behöva förklara dig själv. Du är en vuxen kvinna som älskar sex, punkt slut. Gud välsigne.", går det att läsa i en av de hyllande kommentarerna.

"Sex är sex, det är en underbar sak", förklarar den avslappnade mamman, som har över en halv miljon följare på Youtube, skriver Daily Mail.

Se mer: 14 saker du aldrig någonsin får säga till en småbarnsmamma

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Är det rimligt att amma under samlag?