Tasha Maile tycker att det är rimligt att ha sex medan hon ammar.
1 av 2
Tasha Maile tycker att det är rimligt att ha sex medan hon ammar. - Foto: Faksimil/TT
Det tycker den här killen också, som hyllar Youtube-stjärnan.
2 av 2
Det tycker den här killen också, som hyllar Youtube-stjärnan. - Foto: Skärmdump/Youtube

Youtube-stjärnan försvarar sin rätt att amma sin bebis – under samlag

Spiritual Tasha Mama är riktigt stor på Youtube, där hon bland annat vloggar om amning. Nu chockar hon sina följare i en kontroversiell video.


Youtube-stjärnan Spiritual Tasha Mama, eller Tasha Maile som hon egentligen heter, har gjort sig känd på Youtube för sina relativt kontroversiella videos. Bland annat brukar hon uppmuntra till att amma sina barn högre upp i åldrarna.

San Diego-mamman är inte alls rädd för att vädra sina tankar, och huvudsakligen vill hon motverka stigmat som finns hos ammande mammor. Tidigare har hon bland annat upprört genom att publicera videos på kanalen där hon ammar sin sexåring.

Nu har hon chockat hela internet genom att meddela att hon anser det vara rimligt att amma – samtidigt som hon har sex. Hennes inlägg har väckt starka reaktioner, och i kommentarer anklagas hon för incest. 

"Jag tycker att denna video är oroväckande. Hon vill att tittarna ska tro att det här är ett naturligt beteende mellan en mor och barn.", skriver en upprörd kommentar.

Själv förklarar hon situationen med att hennes bebis vägrat släppa taget om henne och bli självständig. "Vi hade sex medan barnet låg på mig, det hade inget att göra med bebisen. Han var inte involverad i det, bara där, sovandes" säger hon i Youtube-videon.

Bildkälla: Youtube

Samtidigt har hon dock många som älskar henne. "Tasha, jag hoppas och ber att du aldrig försvinner från Youtube. Dina videos har hjälpt mig se på livet på ett nytt sätt. Ärligt talat tycker jag inte att du ska behöva förklara dig själv. Du är en vuxen kvinna som älskar sex, punkt slut. Gud välsigne.", går det att läsa i en av de hyllande kommentarerna.

"Sex är sex, det är en underbar sak", förklarar den avslappnade mamman, som har över en halv miljon följare på Youtube, skriver Daily Mail.

Se mer: 14 saker du aldrig någonsin får säga till en småbarnsmamma

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det rimligt att amma under samlag?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Vinnaren av Drömvinsten på 101 miljoner är hittad – det ska han göra för pengarna

Lugnt på USA-börsen trots bankchefens uttalande

Indexrörelserna på börsen i New York svängde kring nollan på tisdagen sedan Jerome Powell, chef för USA:s centralbank Federal Reserve, återigen varnat för att räntorna kan behöva hållas kvar på en högre nivå under en längre period.

Powell: Räntesänkningar dröjer i USA

Det blir mer och mer osannolikt med en sänkning av den amerikanska styrräntan inom den närmaste tiden, enligt USA:s centralbankschef Jerome Powell.

Växjö: Polisen rapporterar om trafikolycka

"Lastbil med släp i diket, Norra Åreda", skriver polisen på sin hemsida.

Rullstolsburen person dog – föll ner i pool på servicehus

1 timme sedan
En rullstolsburen person föll ner i en pool på ett serviceboende i Västerås på julafton i fjol och avled ett par dagar senare. Nu har kommunen Lex Sarah-anmält händelsen.

Örebro: Polisen rapporterar om brand

1 timme sedan
"Ett tågset brinner på CV-området i Örebro-", skriver polisen på sin hemsida.