Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gangnam style är inte längre mest sedd på Youtube

Gangnam style har toppat listan som Youtubes mest sedda klipp i många år nu.

Gangnam style har toppat listan som Youtubes mest sedda klipp i många år nu.

Flickr/Wikimedia

Men Psys megahit är inte längre störst!

Men Psys megahit är inte längre störst!

Flickr

Wiz Khalifa toppar nu listan.

Wiz Khalifa toppar nu listan.

Wikimedia

Nyheter | 13/07/2017 08:56

Psys psykande plåga från 2012 är inte längre det mest sedda klippet på Youtube. Istället har en väldigt vacker hyllning tagit förstaplatsen.

2012 var året vi alla väntade på undergången. Lyckligtvis kom den aldrig, men detta till trots var det något annat som dog inom oss – nämligen den goda smaken.

Hur sydkoreanske Psys hitlåt Gangnam style lyckades bli tidernas mest sedda klipp någonsin kommer nog alltid att vara ett mysterium – men nu har det blivit dags för det östasiatiska mischmaschet att kliva ned från tronen.

Med sina, i skrivande stund, 2 897 055 477 visningar är inte längre Gangnam style störst. Istället är det Wiz Khalifas känsliga låt See you again som toppar listan med 2 906 309 061 visningar.

Låten är Soundtracket till Fast and the furious-oktalogin, och dedikerades till framlidne Paul Walker, skådespelaren som tragiskt gick bort i en bilolycka under 2013.

Med på låten medverkar sångaren Charlie Puth som tillsammans med Wiz Khalifa som tillsammans nu kan skratta hela vägen hem till banken.


Frågan är dock hur länge de kan behålla förstaplatsen? Luis Ponsis superhit Despacito är nämligen redan nu uppe i över 2,5 miljarder views på bara några månader. Vi kan nog räkna med att den snart kommer att gå om.

Se mer: Här lär mormor (89) farmor (91) hur Youtube ska uttalas

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Förtjänade den förstaplatsen?