Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
4161
reaktioner idag

Pawel har lagt en förmögenhet på att se dubbelt så gammal ut

Tro det eller ej men den här killen är faktiskt bara 35 år gammal, men han har lagt stora pengar på att se mycket, mycket äldre ut.

1 av 7

Pawel började sin resa för tio år sedan.

2 av 7

Idag ser han ut så här.

3 av 7

Men han är inte så gammal som många kan tro att han är.

4 av 7

Många misstar honom nämligen för en pensionär.

5 av 7

På grund av hans vita skägg och hår.

6 av 7

Så här såg Pawel ut när han började sin resa 2007 (vänster).

7 av 7

Han säger att de här bilderna motiverar honom att kämpa varje dag för att aldrig falla tillbaka till den han var innan.

"Silverrävar", alltså män som börjat få lite gråa hårstrån och genom det blir betydligt snyggare än vad de var innan, har börjat bli poppis på Instagram. Det finns flera personer som har flera hundra tusen följare på grund av sina grånande hårstrån, skriver The Sun. 

Polska fitnessbloggaren Pawel Ladziak är en av dem, men vad få vet är att han faktiskt inte är en riktigt silverräv. Trots hans gråa hår och skägg så är han bara 35 år gammal, men många misstar honom för att vara en pensionär.

Bildkälla: Instagram

Från Pawels sida är det ett väldigt medvetet val att se ut som han gör. Det var nämligen efter att han började färga håret och skägget ljusare som hans Instagram-konto började få fler följare. Så han har fortsatt, och det har gett bra resultat. 

Idag har han över 370 000 följare på Instagram. Pawel tror själv att hans framgång kommer av att hans utseende skiljer sig från andra fitnessbloggares, och det har gjort att han stått ut ur mängden. 

Bildkälla: Instagram

Anledningen till att han började färga håret och skägget var från början att han sett några grå hårstrån och inte gillade "salt och peppar"-looken, utan bestämde sig för att gå det oundvikliga till mötes istället för att kämpa emot. 

Hans fru Magda är även hon ett fan av Pawels lite "äldre" look, och paret poserar gärna på bilder tillsammans. 

Bildkälla: Instagram

Många som ser Pawels konto drar även paralleller till den italienske affärsmannen Gianluca Vacchi, 49, som även han rockar ett vitt skägg, skriver The Sun

Bildkälla: Instagram

Är du en person som inte riktigt känner att du pallar svettas på jobbet kanske du borde kolla in den här nya trenden – att sova på gymet. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Är Pawel snyggare med vitt hår?

Mer:

Bröst, antirasism och kärlek – Peg Parneviks nya bild gör succé