Pavel har lagt en förmögenhet på att se dubbelt så gammal ut

Tro det eller ej men den här killen är faktiskt bara 36 år gammal, men han har lagt stora pengar på att se mycket, mycket äldre ut.


"Silverrävar", alltså män som börjat få lite gråa hårstrån och genom det blir betydligt snyggare än vad de var innan, har börjat bli poppis på Instagram. Det finns flera personer som har flera hundra tusen följare på grund av sina grånande hårstrån, skriver The Sun. 

Polska fitnessbloggaren Pavel Ladziak är en av dem, men vad få vet är att han faktiskt inte är en riktigt silverräv. Trots hans gråa hår och skägg så är han bara 36 år gammal, men många misstar honom för att vara en pensionär.

Från Pavels sida är det ett väldigt medvetet val att se ut som han gör. Det var nämligen efter att han började färga håret och skägget ljusare som hans Instagram-konto började få fler följare. Så han har fortsatt, och det har gett bra resultat. 

År 2021 hade han över 456 000 följare på Instagram. Pavel tror själv att hans framgång kommer av att hans utseende skiljer sig från andra fitnessbloggares, och det har gjort att han stått ut ur mängden. 

Anledningen till att han började färga håret och skägget var från början att han sett några grå hårstrån och inte gillade "salt och peppar"-looken, utan bestämde sig för att gå det oundvikliga till mötes istället för att kämpa emot. 

Hans fru Magda är även hon ett fan av Pavels lite "äldre" look, och paret poserar gärna på bilder tillsammans. 

Många som ser Pavels konto drar även paralleller till den italienske affärsmannen Gianluca Vacchi som även han rockar ett vitt skägg, skriver The Sun

Är du en person som inte riktigt känner att du pallar svettas på jobbet kanske du borde kolla in den här nya trenden – att sova på gymet. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är Pawel snyggare med vitt hår?
Tack för din röst!