Instagrams nya uppdatering kommer göra det lättare för dig att se vilka som följer dig och vilka som har slutat följa dig.
1 av 2
Instagrams nya uppdatering kommer göra det lättare för dig att se vilka som följer dig och vilka som har slutat följa dig. - Foto: Giphy/TT
Hur bra är inte det?
2 av 2
Hur bra är inte det? - Foto: TT

Snart kan du snabbt ta reda på om någon slutat följa dig på Instagram

Instagrams nya uppdatering kommer göra det lättare för dig att se vilka som följer dig och vilka som har slutat följa dig.


Du vet hur jobbigt det kan vara att ta reda på om någon personen följer dig eller inte? Det tar tid och är ganska jobbigt.

Men inte längre. 

För Instagrams senaste uppdatering förändrar allt, eller den sparar dig i alla fall tid när du vill ta reda på om någon följer dig eller inte. 

För tidigare har det varit så att man måste gå in på personens konto, sök bland alla personer hen följer och leta efter sig själv. 

Men nu behöver man inte göra så, för med den nya uppdatering "follows you" eller "följer dig" går du bara in på personens profil. Då kommer det stå om personen följer dig ovanför där det står vilka personer som också följer den personen.

Bildkälla: Twitter

Står det inget, då har personen förmodligen slutat följa dig. Tyvärr. 

Uppdateringen verkar i nuläget bara finnas till Android men med det kommande iOS så kanske den kommer dit också, rapporterar Seventeen

Det verkar dock inte som att uppdateringen har kommit till Sverige än, men vi väntar med spänning.

TV: Nu kan du ta reda på om någon tar en skärmdump från din Instagram

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du uppdateringen?
Tack för din röst!