Bebis spiral
Pojken tog med sin mammas spiral.

Bilden på nyfödda bebisen har blivit världsberömd – ser du varför?

En del barn kämpar lite extra för att komma till. Den här lille vietnamesiske pojken tar dock priset. Nu sprids bilderna världen över.


Något man aldrig tröttnar på är roliga bebisar. I vintras blev barnet känd som "världens suraste bebis" världsberömd – och nu har ännu en superstjärna sett dagens ljus. 

Det är bilder från Hai Phong International Hospital i Vietnam som just nu blivit virala, efter att man fotat ett nyfött barn i förra veckan. 

Men det är inte barnets gråt som fått folk världen över att reagera – det är vad han håller i. 

När pojken kom ut höll han nämligen i mammans spiral.

Den vietnamesiske pojken har blivit berömd (Hai Phong International Hospital)


Han tog nämligen med sig mammas spiral på vägen ut (Hai Phong International Hospital)

"Den här bebisen är väldigt modig, som förstörde mammas preventivmedel för att kunna ansluta sig till mänsklighetens lidande", skriver det vietnamesiska sjukhuset i ett inlägg på Facebook. 

Nyhetsmedier över hela världen har nu rapporterat om lillen – vi på Nyheter24 önskar både pojken och hans mamma lycka till i framtiden. 

MER NYHETER: Iwan,16, träffades av blixten – fångades på film

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ryskt veto stoppar FN-övervakning av Nordkorea

Indiens opposition: Demokratin i fara

En knapp månad innan jättelandet Indien går till val har en av de ledande oppositionspolitikerna häktats. Flera protestmarscher har utlysts och en samlad opposition varnar för att demokratin står på spel.

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

Antalet nyfödda barn i Japan är så få att en av landets blöjtillverkare väljer att hårdsatsa på sina vuxenprodukter i stället.

Ruttet påskägg för stockholmarna: Kommunchef tappade bort miljard

Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, Socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,4 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

1 timme sedan
Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.

Polisen rapporterar om fylleri / lob, Åre

1 timme sedan
"Centrala Åre, ung man omhändertagen av polis", skriver polisen på sin hemsida.