Se Växjö-politikerns galna kontaktannons

Växjö-politikern Ulf Hedin (M) jagar kärleken på nätet – med hjälp av en kontaktannons på Youtube där han mimar till Carly Rae Jepsens "Call me maybe".
– Jag hoppas att någon kvinna nappar, säger han.


Drömkvinnan

Hittills har det mest ringt journalister. Men Hedin hoppas att få flera samtal från kvinnor. På frågan hur hans drömkvinna ska se ut och vara blir svaret dock något, ja, politiskt.

– Jag kan inte säga hur min drömkvinna ska vara. Man måste träffas och se om personkemin stämmer. Det betyder allt. Hur man ser ut är sekundärt.

VÄXJÖ. Till vardags är han ordförande för fritidsnämnden i Växjö kommun. På fritiden gillar Moderatpolitikern Ulf Hedin, 43, att ha kul och "showa loss".

Därför har han tagit till ett något annorlunda knep för att hitta kärleken. Han har lagt ut en kontaktannons på Youtube där han mimar till Carly Rae Jepsens "Call me maybe" samtidigt som han håller upp en skylt med sitt telefonnummer.

När Nyheter24 ringer upp Hedin svarar han skrattandes:

– En till journalist! Det är för få kvinnor som ringer bara.

Ledsen att göra dig besviken. Hur kom du på den här idén?

– Det var mest en plojgrej. Man får inte vara för allvarlig. Det är viktigt att vi politiker visar att vi inte bara är vanliga, tråkiga personer som sitter i kommunhuset och gör tråkiga saker. Vi är människor som alla andra.

Har du fått några samtal från intresserade kvinnor?

– Nej, inte än. Men det har varit rätt stor mediarespons så jag hoppas att det ska ge resultat. Det är egentligen inte aktivt menat som en kontaktannons, men jag hoppas ju att någon kvinna ska nappa.

Blir det en uppföljare?

– Nej, inte direkt, men nu när du säger det så är det inte helt omöjligt. Det kan jag tänka mig. Folk är välkomna med tips på låtar som jag kan köra! 

Se politikerns uppmärksammade klipp här:

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!