Torsdag 15 Apr
Stockholm

Jimmie Åkessons svärmor har fått nog – lämnar SD

Margareta Larsson (till höger), lämnar SD.
1 av 4
Margareta Larsson (till höger), lämnar SD. Foto: tt bild
JImmie Åkesson är sambo med Margaretas dotter Louise.
2 av 4
JImmie Åkesson är sambo med Margaretas dotter Louise. Foto: tt bild
Larsson riktar nu hård kritik mot partiet.
3 av 4
Larsson riktar nu hård kritik mot partiet. Foto: tt bild
Bland annat menar hon att ledningen bör bytas ut.
4 av 4
Bland annat menar hon att ledningen bör bytas ut. Foto: tt bild

Anklagar partiet för att köra med "kommunist-metoder".

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Margareta Larsson, tidigare Sandstedt, som suttit i Riksdagen sedan 2010, och som även är mamma till Jimmie Åkessons sambo Louise Erixon, lämnar Sverigedemokraterna och blir politisk vilde, skriver Expressen. Anledningen ska vara att Larsson har starka åsikter om hur partiet sköts. Bland annat menar hon att partitoppen är maktgalen.

– Det här är en maktsjuka. Jag kan likna det vid en sjukdom som inte går åt rätt håll utan åt det sämre hållet. Med tanke på att Sverigedemokraterna är ett parti som avskyr kommunismen så är det ganska förvånande att man kör med samma metoder själv, säger Margareta Larsson till Expressen.

Larsson berättar också att partiföreträdare gått bakom ryggen på henne. Hon riktar hård kritik mot partitoppen, som hon menar borde bytas ut.

– Som ledningen fungerar och vilken attityd man har så ger det ett avtryck på hela organisationen. I det här fallet anser jag direkt att det är Richard Jomshof och Mattias Karlsson - som jag anser borde bytas ut mot personer med omdöme, säger hon till Expressen.

Margareta Larsson blev känd bland hela svenska folket när hon under en riksdagsdebatt räknade väldigt fel när hon skulle räkna om euro till svenska kronor.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela