Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är miljöpartistens attack mot SD: "Ni är rasister"

Nyheter | 23/04/2017 19:31

I ett klipp på sin Facebook går miljöpartisten Anders Schröder till hård attack mot Sverigedemokraterna.

I ett klipp som miljöpartisten Anders Schröder delat på sin egen Facebook-sida går han till hård attack mot Sverigedemokraterna.

Han säger bland annat att den före detta partiledaren Mikael Jansson fick införa uniformsförbud eftersom personer kom till möten i rasistuniformer och att han står för att han anser att partiet är rasistiskt.

"Ja, Roger Richtoff, jag kallar er rasister och jag vågar stå för det", säger han i klippet.

– Deras historia går inte att komma ifrån. Gång på gång avslöjas företrädare öppet stå för rasism. Jag känner att man måste kalla en spade för en spade, säger Schröder till Nyheter24.

Enligt Schröder har responsen på klippet, som setts över 8 400 gånger, varit väldigt positiv.

– Det har varit flera som skrivit till mig och tackat för att jag säger vad de känner. Ännu har jag inte fått några arga mail, men det är ju helg så jag har faktiskt inte kollat ännu, säger han.

Se Schröders klipp i spelaren ovan.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Miljöpartiets katastrofsiffror där de har lägre förtroende än Sverigedemokraterna och Isabella Lövins bild som många tror driver med Trump.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Håller du med Schröder?