Nu finns det en app som gör att du slipper delta i evighetslånga gruppkonversationer
Nu finns det en app som gör att du slipper delta i evighetslånga gruppkonversationer - Foto: TT/Scanpix

Här är appen som räddar dig från gruppkonversationer

Har du någon gång hamnat i en gruppkonversation via sms som du verkligen inte velat vara med i? Oroa dig inte, räddningen är här.


Annan app vi längtat efter

Nyheter24 har tidigare skrivit om en app som räddar dig. Denna gången genom att hjälpa dig att undvika att stöta på personer du inte vill träffa. 

Vi känner nog alla igen oss i att bli tillagda i en smskonversation där vi inte har något att göra. Men trots det har mobilen fortsatt att vibrera och grundaren till gruppen verkar inte ha velat ta bort en från konversationen. 

Nu är dock räddningen här. Med hjälp av appen Group XiT kan du enkelt stänga ute dig själv från konversationen, utan att det syns för de andra deltagarna. Om du sen ångrar dig kan du enkelt gå tillbaka till konversationen, och appen hämtar då alla meddelanden du missat, skriver Daily Dot. 

Bevaka ord

I appen går det även att ställa in larm på vissa ord som du vill ska bevakas i konversationen. Om ett sådant ord dyk upp kommer du automatiskt tas tillbaka till gruppkonversationen. 

Bara för Android

Än så länge finns Group XiT bara för Android, men enligt Daily Dot är en app anpassad för iOS under utveckling. 

/
App
/
/
/
/
SMS
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Argentina vill ha Irans inrikesminister gripen

Förlust för SJ – skyller på vädret

Statliga tågoperatören SJ gjorde en förlust på 74 miljoner kronor under första kvartalet, vilket kan jämföras med en vinst på 48 miljoner samma period i fjol.

Polisen i Älvsbyn rapporterar om trafikolycka

"Polisen får in en anmälan om en viltolycka på länsväg 374, Bredsel.", skriver polisen på sin hemsida.

Protest mot Postnord-vd:ns lön – tjänar 935 000 i månaden: ”Stopp”

Postnords vd Annemarie Gardshol tjänar 935 000 kronor i månaden. Hennes höga lön och extrema löneökning har fått hård kritik från brevbärarna. "Hur rättfärdigar hon sin lön", skriver de i ett upprop.

Fler sprängningar riktas mot privatbostäder

1 timme sedan
Användningen av explosiva ämnen ökade under 2023 jämfört med åren innan och ligger nu i nivå med toppnoteringen från 2019, visar statistik från Polismyndigheten.

Nordea: Trycket på hushållen lättar

1 timme sedan
Storbanken Nordeas ekonomer konstaterar att det pågår en normalisering av inflationen, vilket väntas få centralbanken att sänka räntor.