Netflix-hacks du borde veta om
Här är sex hacks du verkligen måste känna till om du använder Netflix - Foto: Shutterstock/TT

Här är sex Netflix-hacks du verkligen måste känna till

Visst du att du kan ändra utseendet på undertexterna, få bort frågan "tittar du fortfarande" och även nedräkningen? Ja, det går. Här är sex hacks på Netflix som du borde känna till.


1. Tittar du fortfarande? 

Ja, den lilla och otroligt irriterande frågan har du säkert fått upp någon gång. Och ja Netflix, jag sitter fortfarande kvar här framför tv:n och kollar på den här serien efter fem timmar. Du behöver inte fråga igen. 

Men det går att få bort den! I alla fall om man tittar på Netflix i Chrome, och det fungerar även om du kollar på Netflix genom Chromecast. Där finns det nämligen ett tillägg som heter Flix Assist som faktiskt tar bort frågan.

2. Få bort nedräkningen 

Med samma tillägg, Flix Assist, kan du även få bort den där nedräkningen som känns ganska så onödig. Den kan ju faktiskt vara irriterande när man är ivrig att se nästa avsnitt. 

3. Rensa din historik 

Har du tittat på en pinsam film som du kanske vill hålla för dig själv? Du kan faktiskt rensa historiken på ditt Netflix-konto. För att göra det så går du in på ditt konto > streamingaktivitet och där klickar du i krysset som är till höger för att radera historiken. Enkelt va? 

Du vet väl att det går att titta offline? Bildkälla: TT

4. Ändra hur undertexterna ser ut

Stör du dig på hur undertexterna ser ut? Du kan faktiskt ändra utseendet på dem. Om du går in på din profil och klickar dig vidare till ”undertextutseende” så kan du ändra flera saker som storleken, typsnittet och skuggan. 

5. Släng ut personer som använder ditt konto 

Finns det personer som kanske fått ditt lösenord tidigare som du inte riktigt vill ska snylta på ditt konto? Det löser du på några minuter. Allt du behöver göra är att gå ditt konto > logga ut på alla enheter. 

Sen byter du lösenord! (Vill du veta hur man skapar ett säkert lösenord? Här kan du ta reda på det.)

6. Det här vet du säkert – men det går att kolla offline

Något som du kanske redan känner till är att man sedan en tid tillbaka kan ladda ner avsnitt i Netflix-appen och kolla offline. Det man gör att man klickar på den lilla nedladdningsknappen under filmen eller avsnittet så sparas det så du kan kolla offline senare. 

Du kanske vill veta hur Netflix kodfunktion fungerar som är perfekt för barn och par? Det kan du göra här

Men om du gillar skräckfilm så finns det faktiskt 10 skräckfilmer som folk knappt vågar se. Vill du vet vilka det är så kan du läsa den listan här

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du Netflix?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Nytt vulkanutbrott i Indonesien

Stormen kring Kinberg Batra - detta har hänt

Kompisrekryteringar och rymdfakturor. Förra året tillträdde den tidigare Moderatledaren Anna Kinberg Batra som landshövding i Stockholm. Nu stormar det rejält kring henne.

Då sänks skatten för en miljon svenskar – är du en av dem?

Det senaste året har inte inneburit några stora sänkningar av skatter för de svenska hushållen. Istället har man trängts av höga räntor, dyrare varor och faktiskt flera skattehöjningar. Américo Fernández är privatekonom på storbanken SEB och spår sänkningar av flera skatter i höst. – Sverige har starka finansiella muskler, säger han till Nyheter24.

Man höll hund och valpar instängda i garage – utan dricksvatten och rena liggplatser

En man i 20-årsåldern höll en tik och hennes valpar instängda i ett garage utan ljusinsläpp. Det saknades även torra, rena liggplatser med bäddmöjligheter och driksvatten i garaget. Nu förbjuds mannen ta hand om djur, oavsett djurslag.

Polisen rapporterar om brand, Smedjebacken

"Polisen biträder räddningstjänsten vid en fullt utvecklad brand i Söderbärke.", skriver polisen på sin hemsida.

Tummar på kraven för att klara Natoinsatsen

P 7 i Skåne står inför en svensk pionjärinsats i Nato när uppåt 600 man ska skickas till Lettland. För att klara det kan det bli nödvändigt att under en period tumma på målet att utbilda fler värnpliktiga.