Apple bjuder in till nytt lanseringsevent – presenterar nya iPad

- 19/10/2018, 11:58 -

Apple bjuder in till ett nytt laseringsevent i New York den 30 oktober – förväntas lansera nya Ipad.

Många var besvikna när Apple inte lanserade någon iPad under deras senaste lanseringsevent i september. Istället för en Ipad fick vi de nya Iphone-modellerna iPhone Xs och iPhone Xs Max.

Men nu verkar det som att den faktiskt kommer att komma, Apple har nämligen bjudit in media till ett helt nytt event, vilket The Verge var först med att skriva om. 

Eventet kommer att hållas i New York den tisdagen 30 oktober och många förväntar sig att de både kommer att lansera en ny Ipad och en ny MacBook Air. 

Inbjudan som har skickats ut förklarar inte mycket utan ger bara ett enda budskap.

"Mer är på gång"

Apple-event 30 oktober.
Apples inbjudan till media. Bildkälla: Apple

Ipad Pro

En av förväntningarna är att en ny version av Ipad Pro kommer att lanseras och med den tror man att Apple kommer att ha gjort den både tunnare och med FACE ID-funktion. Samtidigt förväntas även Apple lansera sin egen AirPower-platta som innebär att du kan ladda din mobil trådlöst, lite sent kan man tycka.

MacBook Air

Även en MacBook Air förväntas komma ut i handeln, den tror man kommer att vara både tunnare och ännu billigare. Men allt är än så länge bara spekulationer så det återstår att se vad Apple har i görningen, men nya härliga teknikprylar är alltså på gång.

Hemlighetsfulla

Apple har valt att till och med vara hemlighetsfulla genom att skicka ut olika typer av inbjudan till olika medier. Nedan ser du ett axplock. 

Apple-event i oktober.
Apples intressanta inbjudningar. Bildkälla: Apple

Nyheter24 har tidigare skrivit om det oväntade problemet med iPhone XS och XS Max. Problemet? Den går inte att ladda. Läs allt om problemet här.

Äger du någon Apple-produkt?