Apple bjuder in till nytt lanseringsevent – presenterar nya iPad

Apple bjuder in till ett nytt laseringsevent i New York den 30 oktober – förväntas lansera nya Ipad.


Många var besvikna när Apple inte lanserade någon iPad under deras senaste lanseringsevent i september. Istället för en Ipad fick vi de nya Iphone-modellerna iPhone Xs och iPhone Xs Max.

Men nu verkar det som att den faktiskt kommer att komma, Apple har nämligen bjudit in media till ett helt nytt event, vilket The Verge var först med att skriva om. 

Eventet kommer att hållas i New York den tisdagen 30 oktober och många förväntar sig att de både kommer att lansera en ny Ipad och en ny MacBook Air. 

Inbjudan som har skickats ut förklarar inte mycket utan ger bara ett enda budskap.

"Mer är på gång"

Apples inbjudan till media. Bildkälla: Apple

Ipad Pro

En av förväntningarna är att en ny version av Ipad Pro kommer att lanseras och med den tror man att Apple kommer att ha gjort den både tunnare och med FACE ID-funktion. Samtidigt förväntas även Apple lansera sin egen AirPower-platta som innebär att du kan ladda din mobil trådlöst, lite sent kan man tycka.

MacBook Air

Även en MacBook Air förväntas komma ut i handeln, den tror man kommer att vara både tunnare och ännu billigare. Men allt är än så länge bara spekulationer så det återstår att se vad Apple har i görningen, men nya härliga teknikprylar är alltså på gång.

Hemlighetsfulla

Apple har valt att till och med vara hemlighetsfulla genom att skicka ut olika typer av inbjudan till olika medier. Nedan ser du ett axplock. 

Apples intressanta inbjudningar. Bildkälla: Apple

Nyheter24 har tidigare skrivit om det oväntade problemet med iPhone XS och XS Max. Problemet? Den går inte att ladda. Läs allt om problemet här.

/
Äger du någon Apple-produkt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fem anhållna för dubbelmord

Ungerskt Nato-nej – till Rutte

Ungern har hittat en ny käpp att sätta i Nato-hjulet, rapporterar nyhetsbyrån Reuters.

ICC: Arresteringsorder mot ryska militärer

Internationella brottmålsdomstolen (ICC) har utfärdat arresteringsordrar för två ryska militärer med anledning av misstänkta brott från åtminstone den 10 oktober 2022 till den 9 mars 2023.

WHO: Tusentals behöver evakueras från Gaza

Runt 8 000 patienter behöver evakueras från Gaza, enligt Världshälsoorganisationen WHO. Att flytta patienter skulle kunna minska belastningen på vårdanställda och på sjukhus som kämpar för att kunna drivas vidare under kriget.

Postnords senaste förändring: Blir ännu långsammare

1 timme sedan
Postnord genomför just nu en rad förändringar, som innebär att brevhämtningen och utdelningen blir långsammare.

Längdskidåkarens avslöjande: "Alla ligger med alla"

1 timme sedan
Kärleken spirar inom längdskidåkningen. I en intervju avslöjar nu poddprofilerna och längdskidåkarna James Clugnet och Mika Vermeulen om en chockernade upptäckt efter OS 2018.