Tisdag 28 Sep
Stockholm

Tio saker du inte uppskattar som singel

Gustav Holmström och Magda Omerspahic.
Gustav Holmström och Magda Omerspahic. Foto: Nyheter24

Era relationsexperter är tillbaka. Denna gång listar de saker som man faktiskt bör uppskatta när man är singel.

Kommentera (9)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Vi två

Gustav Holmström och Magda Omerspahic är nyhetsreportrar på Nyheter24.

Följ Gustav på Twitter: @HolmstromGustav

Följ Magda på Twitter: @MagdaOmerspahic

TRENDER. Nyheter24:s relationsexperter Magda Omerspahic och Gustav Holmström är här igen för att dela med sig av sina bästa tips.

Förra veckan gav de er tio tecken på att att din partner börjar spåra ur och denna vecka listar de tio saker som de uppskattar mest med singellivet.

Gustavs bästa singellgrejer:

1. Film

Visst är det mysigt att bädda ner sig framför en trevlig rulle när du är i ett förhållande. Men fokuset brukar så att säga förflyttas till annat än själva filmen. Partnern, till exempel. Plus att man får välja film när man är själv.

2. Toatid

Visst, det är kanske äckligt att sitta på dass och läsa. Men det är också fantastiskt och något som kan ses som svårt osocialt om man är i ett förhållande.

3. Onani

Onanerar man som singel är det desperat. Onanerar man i ett förhållande så är det kvalitetstid. Fastän det är samma sak.

4. Ensamhet

Vill man stanna hemma och äta grillchips i kalsongerna så är det inga problem som singel. När man vill göra det i ett förhållande är risken att partnerns kompis pojkvän just den dagen fyller år. På sådana fester är det sällan accepterat att sitta i kalsonger och äta grillchips. Eller ens några andra chips.

5. Spontanitet

Vill jag åka till Malaysia i morgon så kan jag göra det. Eller, ja det kan jag ju inte alls det. Men det är för att jag har jobb och räkningar och sånt. Men hade jag haft en flickvän så hade jag behövt tänka på henne också. Då hade jag säkert inte fått åka till Malaysia.

Magdas bästa singelgrejer:

6. Vännerna

Det är lätt att glömma bort vännerna när man är i ett förhållande plus att man snabbt fyller socialkvoten. Det bästa med singellivet är dock vännerna – och speciellt singelvännerna som mer än gärna går ut och festar en lördag.

Och inte de där som klarar sig igenom förfesten och sedan vill hem och "mysa med älskling". BU *ledsen smajli*

7. Maten

Det finns många fördelar med att dela kylskåp med en partner. SKOJA. Det finns inga! Det absolut bästa är att inte behöva handla mat för två eller ha konstiga matgrejer på sin inköpslista på grund av att hen äter enligt någon diet.

8. Utrymme

Att aldrig behöva tjafsa om utrymme om vem ska ska lägga sina grejer vart. Att aldrig behöva tjafsa om täcket, sängen och allt annat som man delar på.

Så gosa ner dig i täcket och njut av att aldrig behöva vakna upp kall och irriterad.

9. Flirta

Man har ju så mycket mer frihet som singel. Det är roligare att vara flirtig och kunna besvara det också. En blick i rulltrappan eller en spontandans på klubben. JA!

Annars är det inte så kul att bli påraggad om man har någon där hemma att ta hänsyn till.

10. Inte bry sig

Alltså ibland vill man bara komma hem till en tom lägenhet, sitta och glo i soffan, äta pannkakor och kolla på Keeping up with the Kardashians, lämna disken till helgen, skita i dammtussarna, inte bädda sängen och plocka undan behåarna som ligger slängda över stolsryggen FÖR ATT MAN KAN.

Och säger man det högt också: "Jag gör detta för att jag kan och skiter i allt" så är effekten ännu starkare hehe.

Kommentera (9)
Kopiera länk
Dela