Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tio tecken på att ni faktiskt är ett par

- 05/03/2014, 19:14
Gustav Holmström och Magda Omerspahic

Gustav Holmström och Magda Omerspahic

Nyheter24

Lillördag och relationstips – onsdagen är här liksom Nyheter24:s relationsexperter som denna vecka listar tio tecken på hur du med gott samvete kan säga att ni är ihop.

TRENDER. Nyheter24:s fantastiska och självutnämnda relationsexperter Gustav Holmström och Magda Omerspahic är tillbaka! Förra veckan listade de tio saker du får ändra på din partner och denna gång kommer de med tio tecken som visar på att ert förhållande faktiskt ÄR seriöst.

Gustavs tecken:

1. Päronen

Visst, det är det mest klassiska i boken. Men det är också det mest klassiska i boken för att det är sant. Blir du presenterad för hennes föräldrar så är det fett seriöst.

2. Situationen

Träffas ni i nyktert tillstånd utan att bara ha sex? Grattis, ni är med största sannolikhet på väg att bli tillsammans.

3. Telefonsamtalen

Ringer du för att säga god natt? Antingen så har du misstolkat situationen eller så är ni på väg in i ett riktigt förhållande.

4. Baket

Bakar ni saker tillsammans? Inte nog med att ni beter er fett vuxet, ni är också nära att bli ett riktigt par.

5. Villa, volvo och radhus

Har ni villa, volvo och radhus. Ledsen att brejka det men nu är det riktigt, riktigt seriöst. Vad du än säger.

Magdas tecken:

6. Bry sig om

Det här är det klassiska tecknet som tyder på att ni faktiskt är ett par. Ni börjar höra av er till varandra oftare mest bara för att kolla "att den ena har kommit hem".

7. Nycklarna

STORT tecken. Har ni fått varandras nycklar så att ni kan komma och gå när ni känner för det så kan ni lugnt checka av den punkten på er "att vara seriös"-lista.

8. Köper saker

Ni har börjat handla saker åt varandra. Det kan vara allt från mat till hens kylskåp eller en fin tisha som du spanade in.

9. Reser

Ni reser tillsammans! Att ni faktiskt planerar, bokar och åker iväg på en resa är the ultimate tecken på att det är for realz.

10. Delar bilder

Ni taggar varandra och lägger upp bilder på er tillsammans på Facebook och Instagram. Pussbilder (mm – inte så roliga), skämtsamma bilder (de bästa) och seriösa bilder från bröllop och liknande är ett fint tecken på att ni är redo att ta relationen till en högre nivå – den nivån där ALLA era vänner faktiskt vet om att det är ni som är the shit.