Måndag 18 Okt
Stockholm

7 saker du bara måste ha med dig till Bråvalla

Härliga festivaltider.
1 av 3
Härliga festivaltider. Foto:
Bråvalla drar igång på torsdag.
2 av 3
Bråvalla drar igång på torsdag. Foto: Ap
Sol, värme och musik - kan man begära mer?
3 av 3
Sol, värme och musik - kan man begära mer?. Foto: Ap

Har du börjat packa men vet inte vad du ska ha med? Vi hjälper dig!

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Klädtips

Vi vet hur svårt det kan vara att hitta den där perfekta outfiten bland alla gummistövlar och jeanshorts. Modette listar därför årets alla måste-ha-plagg som tillsammans gör säsongens snyggaste festivallook. Så ska du klä dig på sommarens festivaler.

Sommartider är lika med festivaltider. Och festivalsäsongen har redan dragit igång och på torsdag är det dags för årets upplaga av Bråvalla. Oavsett om du åker på ditt första äventyr eller är gammal i spelet är det alltid bra med en checklista. Det är så mycket att ta med och du kan inte bestämma dig om något är nödvändigt eller inte. Du vill inte heller ha allt för mycket. 

Nyheter24 listar ut 7 saker som du måste ha med dig till Bråvalla. 

1. Toalettpapper


Bildkälla: TT

Våra grundläggande fysiska behov som att gå på toa har ingen semester även om du är på en festival. Det brukar vara ont om toalettpapper på festivalområden eller du kanske spiller något eller behöver att snyta dig. 

2. Solglasögon


Bildkälla: AP / TT 

I sol som i regn. En rockstjärna har alltid solglasögon på sig. Du blir snyggare, ser bättre och ingen ser dina trötta ögon. Kung på natten, kung på dagen!

3. Vattenflaska


Bildkälla: TT

Du vill väl överleva hela festivalen utan att torka ut dig och ha huvudvärk? Samtidigt så kan det vara lite skönt att tvätta sig. 

4. Silvertejp


Bildkälla: TT

Det är alltid något som går sönder under festivalens gång. Så hur kan du snabbast och bäst fixa något som är sönder? Juste, med silvertejp!

5. Spexmusik


Bildkälla: TT

Festivalen går ut på att lyssna på musik dygnet runt. Så ta med dig en liten stereo, en skiva, en ipod eller varför inte en hel musikanläggning. Tagga med dina favoritlåtar både innan och efter spelningarna.

6. En boll

Bildkälla: Björn Larsson Rosvall / TT

Det är fint väder på dagen och du har precis vaknat. Du har tråkigt och är inte bakis, vad ska du göra då? Samla ett gäng och lira lite boll. Tiden går fortare och du får dessutom fin bränna. 

7. Öronproppar


Bildkälla: TT

Du gillar att lyssna på bra musik, så varför inte kunna lyssna på det livet ut? Eller så vill du helt enkelt sova en stund medan dina tältgrannar fortsätter festa. 

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela