Tisdag 18 Maj
Stockholm

Snapchat, semlor och Zara – kolla in veckans feta inne- och utelista

Thank god it's friday. Nyheter24:s Pär Ullrich listar vad som ska minnas och glömmas bort från veckan som gått.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det här var veckan då årets fattigaste månad tog slut. Veckan då vi slutade bry oss om semlor och fokuserade på viktigare grejer. Och inte minst – veckan då Nyheter24 gjorde succéartad entré på Snapchat!

Inne: 

1. Snapchat

Nyheter24 fortsätter att vara nyhetsmediet som interagerar bäst och mest med sina läsare. Nu finns vi på Snapchat och du är så klart välkommen att skicka hälsningar. Typ, nästan, oftast svarsgaranti!

Bildkälla 

2. Göran Hägglund

Att Hägglund, även känd som Häggis, lämnade sitt uppdrag som KD-ledare tidigare i veckan kom som en chock. Hur det kommer att påverka Kristdemokraterna är inget vi spekulerar så mycket i just nu, men för Häggis själv lär det bli ett rejält uppsving. Som partiledare var han en av Sveriges roligaste twittrare, och nu kan han ägna hela sin vakna tid till Twitter. Det kan inte bli annat än magiskt. Sky is the limit, Göran!

Bildkälla: Twitter

3. Goda nyheter

Media rapporterar om för mycket negativ skit. Ja, det är ett ganska vanligt klagomål bland våra läsare. Och visst, goda nyheter är fina, men att ett plan kraschar är tyvärr lite mer spännande nyhetsmässigt än rubriken: "Sas-plan landade tryggt och säkert på Arlanda". 

För några veckor sedan lanserade Aftonbladet en sajt med goda nyheter, och på fredagen kom chockbeskedet (!!!) att även Ekot börjar med det. Förvånande, men kul att björnarna vaknar till och lämnar idet. Hur länge vi på Nyheter24 haft goda nyheter som sektion? Ganska länge!

4. Zara Larsson

Kommentarer överflödiga här. Zara Larsson hör hemma på innelistan

Svårt att greppa varför? Kolla bara den här listan! 

Bildkälla: TT bild

5. Trevligt folk

Filip och Fredrik har begått långfilmspremiär. Filmen "Trevligt folk" som handlar om det somaliska bandylandslaget hade premiär i veckan och har fått feta recensioner lite här och var. Alla snackar om den. Vi har inte sett den, men vi ska. 

Ute:

1. Semlor

Den svettiga semmelhysterins unkna storhetstid är över. Semlor är så förra veckan. 

Bildkälla: Tössebageriet

2. Januari

HEJ FEBRUARI!

TT Bild

Hur har veckan varit?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela