Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bilzerian, klänningen och mopsar – här är veckans inne- och utelista

- 27/02/2015, 19:14
1 av 5

tt bild/privat/instagram

2 av 5

Dan Bilzerian
3 av 5

Dan Bilzerian

Instagram

4 av 5

Matthias Schrader/tt bild

5 av 5

Vilhelm Stokstad/tt bild

Äntligen fredag! Nyheter24:s Karl-Anders Lindahl listar veckans hetaste och svalaste grejer.

INNE!

1. Grilla!

Vet inte hur ni har haft det i veckan, men här i kungliga huvudstaden har det varit helt fantastiskt. Sol, värme och sån skit. Givetvis åkte griller fram, man kan ju inte börja för tidigt!Bildkälla 

2. Klänningen!

Den här uppenbarligen blåsvarta klänningen orsakade ett jädra liv nu på fredagen. Jättekul med lite härligt gnabb tycker jag. Vissa gnällde över att klänningen fick för mycket uppmärksamhet, jag skriver upp dem på min lista över folk jag aldrig vill bjuda på fest.

3. Mopsar som äter banan!

Kan inte få nog! Kolla! Finns typ tusen sånnahär på Youtube.

4. Skidor

Skidor igen, andra veckan i rad. Fattar fortfarande ingenting, vet inte vad nån heter förutom Kalla och Hellner. Men det är konstigt spännande.

5. Zlatan-Max!

Veckans LÄTT finaste nyhet, åttaårige Max som gör en awesome hyllning till Zlatan. Max, du är fantastisk. 

UTE...

Dan Bilzerian...

Varje gång vi skriver om den här grabben blir folk som tokiga. Kan någon förklara varför? Det är ju bara världens klyschigaste snubbsnubbe som gillar vapen och brudar och är av någon anledning väldigt mån om att världen ska få se att hen gillar vapen och brudar. Och i veckan blev han visst av med sitt snapchat-konto. Snark....

Stefan Löfven...

Jag har varit arg den här veckan. Att sälja vapen till Saudiarabien och sen ge svinluddiga svar när man får frågan om det är rätt eller fel.. Nej herr statsminister. Det är inte okej. 

TREVLIG HELG PÅ ER!! 

Och glöm inte att flöja mig på Twitter: KarlAndersL