Hehe
1 av 5
Hehe - Foto: tt bild/stella pictures
2 av 5
- Foto: wikimedia commons
3 av 5
- Foto: tt bild
4 av 5
- Foto: stella
5 av 5
- Foto: stella pictures

Kims nya hår, Justin Bieber och Småland – här är veckans inne- och utelista

Äntligen fredag! Nyheter24:s Karl-Anders Lindahl listar veckans hetaste och svalaste grejer.


    INNE!!

1. House of cards!

Jag och många andra har suttit och drogat ner oss i den nya säsongen. Jag kan inte få nog. TIlls nästa vecka lär jag förmodligen sett om alla avsnitt från första och andra säsongen också. Hittade den här helt sjukt roliga videon också, se den!


2. Kvinnodagen!

Alltid en viktig dag. Men det räcker så klart inte att uppmärksamma orättvisorna i samhället i dag om året. Det är något vi måste göra varje jävla dag. Bildkälla: Wikimedia Commons

3. Mats Sundin!

Hur fin är legenden Mats Sundin? Hans projekt för att få nyanlända flyktingbarn att spela hockey är ju asgrymt. Sport som integration, can't go wrong!

4. SMÅLAND!

I går var det fössta tossdan i mass! Och för oss smålänningar var det så klart en riktig höjdardag! Själv firade jag med möök bäss (mörk öl). 

5. Kims nya hår!

Är det bara jag som tycker att...Bildkälla: TT/Stella Pictures

    UTE...

Man-bun...

Hörde i dag att män i knycklig hästsvans här är det sexigaste någonsin... typ. Är det bara jag som tycker det ser ofrsächt och flottigt ut? Och framförallt: Så 2014.Bildkälla: Stella pictures

Justin Bieber...

Vad gör den här grabben ens längre? Lyssnar någon på hans musik? Eller är han mest känd för att spänna musklerna framför kameranBildkälla: Stella pictures

/
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Bra vecka?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Två gripna för mordförsök i Bredäng

En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

1 timme sedan
Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

1 timme sedan
Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

1 timme sedan
Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.