Därför håller smala tjejer ett A4-papper framför sig

Tiden för thigh gap är förhoppningsvis över. Tyvärr har en ny hemsk trend börjat spridas på nätet. Så här visar personer på nätet hur smala det är med hjälp av A4-papper.


Personer som vänder sig till nätet för att trigga sina egna och andras ätstörningar har de flesta sett förut. Debatten kring det ökända "thigh gap" har som tur är börjat svalna, men i stället seglar en nu trend upp.

sociala medier sprids numera bilder på smala personer, i stort sett bara tjejer, som ställer sig bakom ett A4-papper.

Varför? Jo, det går ut på att visa hur smal du är genom att jämföra med ett papper. Och uppenbarligen är det inte många som kan gömma sig bakom ett papper.

Självklart har det också kommit en motreaktion.

Flera personer som inte kan dölja sin midja bakom ett A4 (vilket är FULLT NORMALT) laddar upp bilder. De påpekar att allt inte handlar om att vara smal. Förhoppningsvis kan de dränka den hemska trenden i folks flöden och få några att tänka om.

/
/
Senaste nytt

Opec väntas minska produktionen

Polisen i Örebro rapporterar om stöld

"Man misstänks för stöld på en livsmedelsbutik i Örebro under eftermiddagen.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om stöld, Hallsberg

"Man gripen för att ha stulit varor på en livsmedelsbutik i Hallsberg", skriver polisen på sin hemsida.

Här är yrkena med 40 000 i månadslön – där du får jobb direkt

Är du på jakt efter nytt jobb? Eller funderar du på att börja plugga? Här är fem yrken med krav på högskoleutbildning, med mycket goda chanser till jobb.

Avslöjandet: Så Dålig är luften i din bil – medför flera hälsorisker

Luftföroreningarna på hårt trafikerade vägar letar sig in i våra bilar enligt en ny studie, vilket medför flera betydande hälsorisker.

Lavrov lamslog hotat OSSE

Den europeiska säkerhetsorganisationen OSSE:s möte i Nordmakedonien var på grund av den ryska närvaron delvis lamslaget redan när det inleddes på torsdagen.