Onsdag 12 Maj
Stockholm

Pokémon Go bättre än Tinder – så leder spelet till dejter

1 av 2
2 av 2

Trodde du att Pokémon Go bara var för enstöriga nördar? Inte alls, det funkar även för dig som vill haffa.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Pokémon Go har minst sagt tagit världen med storm. Om du inte vet vad det är alla snackar om kan du läsa mer här (här avslöjar vi också hur du fixar spelet innan det kommer till Sverige).

Med hjälp av GPS:en i mobilen jagar och fångar du pokémon i verkliga världen. Men det är inte alla som nöjer sig med att haffa figurerna, spelet har lett fram till flera seriösa dejter.


Cosmopolitan skriver om flera tillfällen när spelet parat ihop eventuella kärlekspar.

En person berättar på reddit att den var ute och gick för att ett ägg skulle kläckas. Ja, du som spelar vet att du måste röra dig en hel del i spelet. Då träffade personen en tjej som helt enkelt frågade om en dejt.

Chicago tribune skriver om en annan spelare som träffade en dejt när spelet slutade fungera. Servrarna la av och då började personen prata med en annan Pokémon Go-spelare som också hade problem. Det slutade med att de planerade en dejt tillsammans.

Eftersom Pokémon Go är fruktansvärt beroendeframkallande är det ju tur att du kan radera Tinder nu. Du har ändå inte tid med båda.

Här kan du se ännu fler som bjudits på romantik tack vare poké-appen:

Pokémon Go har också lett fram till hemska situationer. Shayla som var ute och spelade hittade en död kropp i stället för en pokémon.

Spelar du Pokémon Go?
Tack för din röst!
Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela