Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här kan du få en gratis tatuering – men det finns en väldigt stor hake

- 29/09/2016, 19:48
Skulle du våga?
1 av 7

Skulle du våga?

Instagram

Det ser lite udda ut...
2 av 7

Det ser lite udda ut...

Instagram

Så nöjd!
3 av 7

Så nöjd!

Instagram

Det kan bli så här snyggt.
4 av 7

Det kan bli så här snyggt.

Instagram

SNYGGGGGGT!
5 av 7

SNYGGGGGGT!

Instagram

Läskigt!
6 av 7

Läskigt!

Instagram

Men Marc Jacobs skulle inte banga.
7 av 7

Men Marc Jacobs skulle inte banga.

Instagram

En av världens mest kända (och dyraste) tatuerare ger bort gratis tatueringar – så länge du är okej med en överraskning...

Skulle du sticka in din arm, ditt ben eller valfri kroppsdel in genom ett hål och låta någon göra en tatuering på dig som du inte har en aning om hur den ska se ut? Inte?

Kanske inte vem som helst då. Men du kanske blir lite sugen när du ser vad världskände tatueraren Scott Campbell har gjort.

Scott är gift med skådisen och regissören Lake Bell och har varit ett självklart val för Sting, Marc Jacobs, Robert Downey Jr. och Courtney Love. Just därför är det i princip omöjligt att boka in en tid med den populäre tatueraren – dessutom är han världens dyraste tatuerare.

Bilden kan inte visas :(

Ja, eller tills nu. Projektet som lite fräckt kallas för "Whole Glory" i New York förra året blev en massiv succé. Det var människor som köade länge för att få stoppa in en kroppsdel och få en överraskningstatuering. Och det spännande konceptet kommer snart till Europa.

Mellan den 7 och 9 oktober sätts hålet upp i London och förutom kön väljs utvalda personer via ett lotteri.

Inspirationen bakom projektet ska vara Scotts önskan om att få ha fullständig frihet i sitt konstutövande, skriver brittiska Metro.

Det här är alltså någonting för dig som gillar stora och intressanta designmönster och inte små minitatueringar. Och du får som sagt inte veta på förhand alls hur resultatet kommer att se ut. Men det kan bli hur snyggt som helst. Kolla bara:

Det kanske är bäst att du tatuerat dig då det ger större chans att få ett nytt jobb.

Läs också om danske Aaron som fick sin tatueringsskiss stulen av en välkänd grafisk designer.

Ladda ner vår nyhetsapp för fler överraskande nyheter.