Här kan du få en gratis tatuering – men det finns en väldigt stor hake

En av världens mest kända (och dyraste) tatuerare ger bort gratis tatueringar – så länge du är okej med en överraskning...


Skulle du sticka in din arm, ditt ben eller valfri kroppsdel in genom ett hål och låta någon göra en tatuering på dig som du inte har en aning om hur den ska se ut? Inte?

Kanske inte vem som helst då. Men du kanske blir lite sugen när du ser vad världskände tatueraren Scott Campbell har gjort.

Scott är gift med skådisen och regissören Lake Bell och har varit ett självklart val för Sting, Marc Jacobs, Robert Downey Jr. och Courtney Love. Just därför är det i princip omöjligt att boka in en tid med den populäre tatueraren – dessutom är han världens dyraste tatuerare.

Ja, eller tills nu. Projektet som lite fräckt kallas för "Whole Glory" i New York förra året blev en massiv succé. Det var människor som köade länge för att få stoppa in en kroppsdel och få en överraskningstatuering. Och det spännande konceptet kommer snart till Europa.

Mellan den 7 och 9 oktober sätts hålet upp i London och förutom kön väljs utvalda personer via ett lotteri.

Inspirationen bakom projektet ska vara Scotts önskan om att få ha fullständig frihet i sitt konstutövande, skriver brittiska Metro.

Det här är alltså någonting för dig som gillar stora och intressanta designmönster och inte små minitatueringar. Och du får som sagt inte veta på förhand alls hur resultatet kommer att se ut. Men det kan bli hur snyggt som helst. Kolla bara:

Det kanske är bäst att du tatuerat dig då det ger större chans att få ett nytt jobb.

Läs också om danske Aaron som fick sin tatueringsskiss stulen av en välkänd grafisk designer.

Ladda ner vår nyhetsapp för fler överraskande nyheter.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du våga?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Man hotade sajt – polis hittade stor mängd knark

USA:s senat: Ja till Ukrainastöd

Senaten i USA:s kongress röstar ja, efter representanthusets ja i helgen, till ett stöd på nära 61 miljarder dollar till Ukraina. Kiev har väntat på det sedan i höstas för att stå emot Ryssland.

Rysk robotattack mot Charkiv

1 timme sedan
Minst två personer vårdas för splitterskador efter en rysk robotattack mot storstaden Charkiv i nordöstra Ukraina, uppger borgmästare Ihor Terechov.

Säpo vill anonymisera offentliga handlingar

2 timmar sedan
Säpo föreslår att tjänstepersoners namn bör anonymiseras i offentliga beslutshandlingar. Enligt myndigheten skulle beslut utan namn bättre skydda individer och stat mot bland annat gängbrottslighet, rapporterar Sydsvenskan.

Misstänkt grovt brott i Södertälje

3 timmar sedan
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

igår 22:54
Det var hackare i Nordkorea som slog till mot Systembolagets logistik i Sverige i måndags. Genom att ta stora delar av logistikbolaget Skanlogs data gisslan i en så kallad ransomware-attack lyckades hackarna slå ut tre stora lagerlokaler i Stockholm och Eskilstuna. Det rapporterar Dagens Industri på tisdagskvällen.