Söndag 4 Dec
Stockholm

Älskar din bae öl och choklad? Då kan det här vara den perfekta presenten

Pralinen innehåller inte bara choklad…
1 av 4
Pralinen innehåller inte bara choklad…. Foto: TT/Pixabay
… den innehåller även den mörka, irländska ölen Guinness.
2 av 4
… den innehåller även den mörka, irländska ölen Guinness. Foto: Chokladfabriken
Så känner du dig sugen på att prova något väldigt annorlunda…
3 av 4
Så känner du dig sugen på att prova något väldigt annorlunda…. Foto: Chokladfabriken
… eller ge din bae något speciellt på alla hjärtans dag är det här perfekt.
4 av 4
… eller ge din bae något speciellt på alla hjärtans dag är det här perfekt. Foto: Chokladfabriken

Funderar du på att ge din älskling choklad på alla hjärtans dag, men tycker vanlig choklad är trist? Då kan det här vara perfekt för dig.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det brukar vara den klassiska gåvan till sin kärlek på alla hjärtans dag – en bukett rosor och så den obligatoriska chokladasken.

Men börjar det kännas lite tråkigt att bara ge samma sak år efter år, eller vill du göra din chokladpresent lite mer personlig? Då kan Chokladfabrikens nyhet inför alla hjärtans dag vara perfekt för dig.

Bildkälla: Carlsberg

Det är konditorn Martin Isaksson som tagit fram en väldigt speciell chokladpralin med smak av öl. Och det är inte vilken öl som helst utan det handlar om den mörka, irländska ölen Guinness.

– På Chokladfabriken jobbar vi med allt ifrån klassiska till lite mer vågade smaker – och kombinationen av Guinness och choklad är lika oväntad som den är självklar. I pralinens mitt ligger en liten pärla av mörk ölkräm vars rostade toner av kaffe och pomerans framhävs perfekt av chokladen, säger Isaksson.

Bildkälla: Carlsberg

Nyheter24 har lyckats lägga beslag på de mörka läckerbitarna och provsmakat dem. Dock fick pralinen väldigt blandade omdömen från Nyheter24:s redaktion med allt från superäcklig till riktigt god.

Men om din älskling är en riktig ölfantast så lär du oavsett smaken inte slå fel med den här presenten. En ask med nio praliner säljs för 149 kronor och finns att köpa i alla Chokladfabrikens butiker från den 13 februari till St. Patrick's Day den 17 mars.

Nyheter24 har tidigare skrivit om fem anledningar till att du verkligen borde dricka en öl idag och Sveriges första ölspa där du kan bada i Carlsberg.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Vad är godast?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.