Skam-skådisen Herman Tømmeraas la ut en omtalad bild på Twitter.
1 av 3
Skam-skådisen Herman Tømmeraas la ut en omtalad bild på Twitter. - Foto: NRK/Twitter
Skam-skådisen Herman Tømmeraas la ut en omtalad bild på Twitter.
2 av 3
Skam-skådisen Herman Tømmeraas la ut en omtalad bild på Twitter. - Foto: Stella/NRK/Twitter (Montage)
Justin kände typ så här.
3 av 3
Justin kände typ så här. - Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Skam-stjärnan la ut bild med Justin Bieber – sen såg fans detaljen som avslöjade allt

Nu undrar fansen om Penetrator-Chris, Herman Tømmeraas, försökte lura sina fans med Justin Bieber-bilden.


Igår, den 1 mars, fyllde den kanadensiske popstjärnan Justin Bieber 23 år och grattis-hälsningarna ramlade in från hela världen. Så här såg Biebz ut när han gick längs gatorna i Hollywood under sin speciella dag:

Stella

En som skickade en hälsning via Twitter var Herman Tømmeraas, mer känd som Penetrator-Chris från den sjukt populära tv-serien "Skam".

Twitter

Tweeten fick snabbt snurr och fansen höll på att koka över av hur cool den här bilden var. Två stora idoler tillsammans på samma bild. Tills sanningen kom fram – och det är inte första gången fansen freakar ur när Herman postar en bild.

Det visade sig senare att Herman hade använt lite Photoshop för att fixa till bilden. Originalet kommer från nederländska dj:n Martin Garrix som själv skickade en hälsning till Justin på Instagram.

Instagram

Högst troligt var det inte en miss från Hermans sida dock. Han har tidigare visat upp sina Photoshop-skills och har ett sinne för humor. Och det är inte första gången som Herman delar någonting Bieber-relaterat på sin Twitter efter att ha ett fan photoshoppat på Biebz tatueringar på honom:

Flera fans blev dock väldigt besvikna då det verkade som Skam-stjärnan hade blockerat dem på Twitter efter att ha twittrat originalbilden.

Men som nämnt tidigare så kan det ha varit så att han visste att fans skulle avslöja bluffen – eftersom, ja, kolla bara på den här bilden:

Twitter

Läs också om Herman och de andra Skam-skådisarnas okända förflutna – eller läs om varför folk trodde att den här bilden föreställde amerikanska versionen av Skam.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att Herman skämtade?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fejkade ID-kort för 45 kronor – direkt i mobilen

Voi rasar på Fröken Snusk: "Samtal från våra advokater"

Konflikten mellan Fröken Snusk, Rasmus Gozzi och elsparksbolaget Voi är ett faktum. Efter Gozzis hån mot företaget slår Voi tillbaka: – Gozzi Records kan förvänta sig ett samtal från våra advokater.

Försvaret kallas till samtal efter flygincident

Regeringen har kallat Försvarsmakten till samtal om kommunikation kring flygvapnets incidentberedskap, rapporterar SVT Nyheter.

Cloetta stoppar hundratals ton godis – kan innehålla hälsofarliga ämnen

Godistillverkaren Cloetta stoppar försäljningen av hundratals ton chokladgodis efter. Anledningen är att produkterna innehåller palmolja med potentiellt hälsofarliga ämnen.

Lyft för amerikansk försvarsjätte

Amerikanska försvarsjätten Lockheed Martin lyfte försäljningen med 14 procent under första kvartalet. Fler leveranser av flygplan av typen F16 och F35 och missilsystem bidrog till det.

Klart ja till nya budgetregler i EU

Trots protester från fackförbund och många partier och ledamöter till vänster ger EU-parlamentet tummen upp för EU:s nya budgetregler.