Favoriten ska nu serveras dygnet runt på McDonald's – även till frukost

- 21/03/2017, 09:35
Nu får frukosten på Donken ett nytt alternativ.
1 av 3

Nu får frukosten på Donken ett nytt alternativ.

TT (montage)

Nämligen klassikern Bic Mac.
2 av 3

Nämligen klassikern Bic Mac.

McDonald's

Om du skulle vara hungrig.
3 av 3

Om du skulle vara hungrig.

TT

Är du extra hungrig på morgonen? Då kommer här ett stort lass med goda nyheter till dig.

Frukosten på McDonald's har sett ganska likadan ut sedan starten. Från klockan 5 på utvalda ställen kan du som är morgonhungrig käka en McToast, pannkakor eller varför inte McGröt?

McDonaldGiphy

För dig som är hungrigare än så på morgonen kommer nu en glad nyhet. Nu kan du som är ett burgerfan käka en Big Mac till frukost. Ja, på riktigt!

Från och med idag, den 21 mars, kommer Big Mac att serveras dygnet runt, alltså även till frukost på alla Donken runt om i Sverige.

– Vi har ett samhälle idag där man arbetar på olika tider på dygnet och vi vet att många gäster velat beställa Big Mac tidigare på dagen. Därför känns det roligt att nu kunna erbjuda Big Mac dygnet runt, säger Staffan Ekstam, ansvarig för menyutveckling på McDonald’s Sverige, i ett pressmeddelande.

McDonald's

Så om du exempelvis jobbar natt och är hungrig så finns nu det här som ett alternativ. Big Mac går också att beställa glutenfri. Dock antagligen utan pommes på de flesta ställen.

Se också vad som kan hända om du superspecialbeställer en burgare – eller läs om hur Donken satsar på hemleverans i Europa.

Skulle du käka en Big Mac till frukost?