- Foto: Snapchat/Flickr

Nu finns Snapchat-glasögonen i Sverige – så mycket kostar de

Är ni redo Sverige? För nu finns Snapchats egna solglasögon Spectacles ute på marknaden.


I höstas lanserades Snapchat-glasögononen Spectacles i USA – och blev enligt Mashable lite av en succé med solglasögon sålda för över 8 miljoner dollar (omkring 69 miljoner kronor). Tyvärr så hjälpte det inte de katastrofala siffrorna som företaget Snap nyligen släppte...

spectacles.com

Hur som helst så går nu de efterlängtade brillorna äntligen att få tag på i Sverige! Spectacles, som är en blandning av solglasögon och en kamera, och givetvis en möjlighet att lägga upp bilder och videos direkt på Snapchat, finns att köpta på hemsidan spectacles.com.

Prislappen? Ja, smakar det så kostar det också. Solbrillorna kostar 150 euro, eller 1 460 kronor, och finns i färgerna svart, korall och teal. Tänk på att de släpps i begränsad upplaga, så kan vara bra att skynda innan de tar slut.

spectacles.com

Glasögonen har dock redan fått en del kritik eftersom man i USA har märkt att de kan missbrukas av "skumma typer" som filmar medmänniskor i... ja, opassande situationer.

De ska också ha använts för att snappa känslig information som koder till bankkort, skriver Mashable. Suck...

Om du befinner dig i Paris, London, Berlin eller Barcelona så har Snapchat öppnat upp särskilda "pop up shops" där du kan prova glasögonen först. I Sverige får man nöja sig med att handla dem på hemsidan.

Läs också om 5 tecken som visar på att Snapchat kommer bli ett minne blott – om bara några år.

Kolla också in listan på Sveriges högsta Snap-score!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Funderar du på att skaffa Spectacles?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

1 timme sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

1 timme sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

1 timme sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

2 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.