Det finns dåliga presenter.
Det finns dåliga presenter. - Foto: Pixabay/ Emojipedia

Tjejer berättar om sina värsta presenter: "Fick tre clementiner"

Det här tjejerna delar med sig av sina skräckhistorier när det kommer till födelsedagspresenter de fått från sina partners.


Det här med presenter i förhållanden... Ibland blir det fantastiskt och alla blir nöjda och ja, ibland blir det inte riktigt så. I en undersökning berättade tjejer för Nyheter24 om de värsta presenterna de någonsin fått från en partner. 

Inte att rekommendera till sin gravida fru

"Min man var på resa med jobbet till London över helgen. Han var otroligt tyst under tiden där, men jag njöt. Jag var gravid i tolfte veckan och fick äntligen egentid. När han kommer hem sent på söndagskvällen så säger han att han köpt en present och sträcker över en kalender med nakna tjejer.

Han hade varit på en herrklubb I London. Vanligtvis hade jag tyckt att det var roligt men nu var jag gravid och osäker, så jag demolerade almanackan och kastade den. Mannen fick sova på soffan."

Hur tänkte han här?

"En jul så fick jag en rosa hårfärg av mitt ex. Han sa till mig att hans ex hade rosa hår och att jag skulle passa bra i det. Han blev inte kvar länge i mitt liv efter det."

Den äckliga presenten

"Jag fick ett par vanliga, svarta strumpor, som hans syster hade använt och hans gamla, öronvaxiga hörlurar som inte fungerade... Jag blev rätt äcklad."

Bildkälla: Giphy

Tanken som räknas?

"Värsta jag fått var en teckning på en streckgubbe där det stod "Do you wanna bang?" Det var efter jag hade gett honom en resa till Rom."

Den snåla

"Jag fick tre clementiner när jag fyllde 20 år."

Det här är bland det värsta vi hört

"Precis ny-dumpad av en kille, samma kille ville ge mig sin hund i "födelsedagspresent" för han gjort tjejen han var otrogen med på smällen. Och skulle ju bli pappa och hade ju då inte längre tid med sin hund."

Hämnd

"Mitt ex gav mig ett Playstation 3 som han egentligen ville ha själv, och som bara han använde sen. När det tog slut, var det det första jag packade med mig."

Bildkälla: Giphy

Känner du inte mig?

"Jag fick en stock snus... Jag snusar inte har aldrig gjort och kommer aldrig göra. Men han gör. Så den ligger orörd i kylskåpet fortfarande efter 7 månader... För det är ju min stocksnus och han får inte smaka."

Hoppades på frieri 

"Mitt ex gav mig en ask som såg ut precis som en ringask, jag trodde att han skulle fria men när jag öppnade den så låg där en groda i glas."

Väldigt creepy

"Träffade en kille, första dejten så fick jag en T-shirt med en bild på honom, både på magen och ryggen..."

Se också tjejers värsta sexminnen

Läs också tjejer berätta om när partners tagit av kondomen under sexet

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du fått en riktigt pissig present av en partner?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kosttillskott återkallades – flera döda

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

Påskfirandet är dessvärre inte lika trevligt för alla. Att återse familj och släkt kan betyda olika saker för olika människor. Nyheter24 har pratat med en psykolog om hur man kan hantera oron inför påskfirandet.

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.

Pojke död – gick genom isen i Borlänge

En pojke i femårsåldern har avlidit efter att han i söndags gick genom isen på Tjärnasjön.

Huawei dubblerade sin vinst

1 timme sedan
Den kinesiska telekomjätten Huawei Technologies rapporterar att bolagets vinst mer än dubblerades förra året. Nettovinsten blev 2023 87 miljarder yuan, vilket motsvarar 12 miljarder dollar. Intäkterna ökade med tio procent.

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

1 timme sedan
Containerfartyget som orsakade brokollapsen i Baltimore närmade sig långsamt bron, visar filmklipp som har spritts på nätet. Men själva kraften vid kollisionen uppskattas ha motsvarat en raketuppskjutning.