Har inte duschat på 35 år

Mannen tror att hans bristande hygien kommer att ge honom en son.


Den indiske mannen Kailash Singh har inte duschat på 35 år. Singh är nämligen övertygad om att hans brist på hygien kommer att ge honom en son. 63-åringen har redan sju döttrar och vill inget hellre än att få en liten pojke.

I stället för att duscha inleder Singh dagen med ett "eldbad". Han står då på ett ben vid en brasa, samtidigt som han röker cannabis och ber till den indiska guden Shiva.

– Ett eldbad är precis som att duscha. Det hjälper till att döda bakterier och infektioner i kroppen, säger 63-åringen, enligt Hindustan Times.

Singhs kroppsodör har nu blivit outhärdlig för de flesta i hans närhet. Hans lilla matbutik har fått smälla igen efter att kunderna övergivit butiken på grund av den fruktansvärda stanken.

Från början ska det ha varit en spågumma som sade till Kailash att han skulle få en son om han inte duschade.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Morgonens nyheter 18 april

Malmö: Polisen rapporterar om misshandel

"Kvinna gripen, Malmö.", skriver polisen på sin hemsida.

Något lägre vinst för Tele2

Mobiloperatören Tele2 redovisar ett rörelseresultat på 1 250 miljoner kronor för det första kvartalet 2024. Det kan jämföras med vinsten på 1 264 miljoner kronor motsvarande period föregående år.

Swedbank ser räntesänkningar från maj

Efter en tålmodig väntan börjar Riksbanken sänka styrräntan i maj. Från sommaren ses en gradvis återhämtning av ekonomin, skriver Swedbank i sin konjunkturrapport.

Minskad orderingång för ABB

Den svensk-schweiziska automationskoncernen ABB redovisar ett rörelseresultat på 1 217 miljoner dollar för det första kvartalet 2024.

Tusentals evakueras efter vulkanutbrott

Ett vulkanutbrott i Indonesiens norra övärld har fått myndigheter att utfärda en tsunamivarning, evakuera byar och stänga en internationell flygplats.