Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Högg av våldtäktsmannens huvud

- 20/10/2008, 11:36 -

I byn Makkapurva, cirka trettio mil söder om den indiska staden Lucknow, utspelade det sig sig en makaber situation på marknaden i veckan. Enligt polischefen höll en nerblodad kvinna upp ett avhugget huvud som en trofé mitt bland stånden.

Kvinnan hade slagit bort gräs vid sitt hus tidigare då en man dök upp och ofredade henne. Under våldtäktsförsökets tumult använde kvinnan skäran till att skära av mannens huvud.

Efter dådet gick kvinna rakt in i marknadens myller med det avhuggna huvudet från mannen. Byborna sprang från platsen i ren rädsla och desperation.

–Hennes kläder var täcka i blod, men kvinnan verkade inte bry sig om det. Hon ville visa en poäng i vad hon just gjort och det lyckades hon med, berättar polischefen Bharose

Enlig Bharose hyser kvinnan inga skuldkänslor över dådet.

– Vi är tvugna att följa lagen och även om hon påstår att hon handlade i självförsvar kommer han antagligen att bli skyldig för dråp berättar han för The Daily Mail.

Skrivet av: