Kvinnan som kan kyssa lejon

Se hur Ana hånglar med före detta cirkuslejonet Jupiter.


CALI, COLOMBIA. Det är den colombianska djurvårdaren Ana Julia Torres, 47, som vi här får se kramas och pussas med en stor lejonhane vid namn Jupiter.

Det var Ana som, under flera år, tog hand om det afrikanska lejonet efter att man funnit det vanvårdat av en kringresande cirkus.

– Det här är den hjärtligaste kram jag fått i hela mitt liv säger Torres till Click Orlando.

Jupiter och Ana hånglar:

Skrivet av:

Nästa artikel
Lejon på drift
Senaste nytt

Två döda hittade i bil i Malmöhamn

Montana får inte förbjuda Tiktok

Den amerikanska delstaten Montana får inte förbjuda den populära men omstridda appen Tiktok, något som var tänkt att ske vid årsskiftet. Ett förbud skulle strida mot konstitutionen, enligt en federal domare.

Ozonhål stängs senare än vanligt

Varje år i oktober-november skapas ett ozonhål över Antarktis. Årets hål började bildas flera dagar tidigare än vanligt och forskare befarar att det kommer stängas sent.

Ljög om assistansbehov – sju åtalas

Sju personer åtalas för grovt bidragsbrott då de ska ha överdrivit eller lämnat falska uppgifter om sitt hälsotillstånd, rapporterar SVT Väst.

Örike vill ha bort mobiler i skolan

1 timme sedan
Mobiler ska förbjudas i skolorna i Nya Zeeland, enligt premiärminister Christopher Luxon i den nya konservativa regeringen.

Svenska gäng svindlar i Norge

1 timme sedan
Svenska kriminella gäng ägnar sig även åt bedrägerier i Norge, enligt den norska storbanken DNB. De har haft god framgång, säger Sebastian E. Takle, avdelningschef på bankens enhet för arbete mot nätbedrägerier till näringslivssajten E24.