Tisdag 16 Aug
Stockholm

Köp ditt eget spökhus

För de modiga finns nu ett komplett spökhus till salu på eBay.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MEXIKO. Letar du efter ett nytt hus? För dig som är modig eller helt enkelt intresserad av det paranormala finns nu ett komplett spökhus till salu på auktionssajten eBay.

Huset ligger i den mexikanska byn Cuchillo och har anor sedan slutet av 1800-talet.

Sedan spökhuset lades ut till försäljning på sajten har priset stigit till det dubbla. Budgivningen startade från början på 10 000 dollar och sedan dess har många intresserade köpare hört av sig, skriver Metro.

Det vinnande budet ska lämnas in mitt under Halloweenfirandet den 31 oktober.

Den nuvarande ägaren, Josh Bond, hävdar att flera medium som undersökt huset bekräftat att de känt av paranormala aktiviteter. En grupp spökjägare ska bland annat ha spelat in viskningar från en kvinna på flera ljudupptagningar.

Hemmets nya ägare kommer att få behålla mycket av den antika originalinredningen, som Bond tror att andarna håller kvar sig vid. I huset finns bland annat en gammal brudklänning och ett mystiskt skrin som förvaras längst in i en stängd garderob.

– Det finns ingen tvekan om att jag inte är ensam på ägorna, jag försöker att vara lite cynisk för att inte bli galen. Jag måste bo här hela tiden och jag vill inte skrämma upp mig själv för mycket, säger Bond, enligt Scream Stress.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.