Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fick nyckel i hjärnan – överlevde

Nyheter | 26/11/2008 07:06

Barnet trillade rakt på en nyckelknippa som stöttes in i hans hjärna.

Nicholas Holderman, föll av misstag på sina föräldrars nyckelknippa, varav en av nycklarna trängde igenom hans ögonlock och in i hjärnan. Pojkens föräldrar, Chris och Staci, hörde Nicholas skrik av smärta och ringde omedelbart larmcentralen.

– Jag kommer aldrig att glömma det ögonblicket. Inget kan förbereda dig för något sådant. Vi visste att han var allvarligt skadad, säger mamma Staci enligt Telegraph.

Pojken, hämtades med helikopter från hemmet i Kentucky, USA, till ett sjukhus där man befarade att pojken mist synen på det ena ögat. Läkare lyckades efter operation avlägsna nyckeln, utan att orsaka någon skada på hjärnan.

Men bara 15 minuter efter operationen upptäckte man att pojkens syn inte skadats alls. Läkarna var förbluffade.

– 15 minuter senare sade läkaren att inget var fel med honom och vi visste att det var ett mirakel från Gud, säger Chris Holderman.

Bara sex dagar senare tilläts Nicholas åka hem och är nu fullt återställd. Han har fortfarande perfekt syn, skriver Telegraph.

Skrivet av: