Kysstes efter 15 månaders dejtande

Amerikanskt par kysste varandra för första gången på deras bröllop.


CHICAGO. Claudaniel Fabien, 30, och Melody La Luz, 28, hade lovat sexuell avhållsamhet före giftermål. Men paret gick ett steg längre, och kom överens om att inte kyssa varandra förrän giftermålet var klart.

Claudaniel och Melody träffades under en resa till Uganda 2006. Melody var mitt inne i ett sjuårigt löfte att inte dejta förrän juni 2007 och romansen såg inte lovande ut. De bodde dessutom i två olika städer. Melody i Chicago och Claudaniel i Tuscon.

Men i november 2007 fick Claudaniel ett jobb i Chicago och de två började dejta. Claudaniel friade i juli genom att skriva "WYMM" (Will You Marry Me) på en strand i Miami.

Bröllopet ägde rum i lördags, och efter att prästen sagt de efterlängtade orden "Du får nu kyssa bruden" kysste de varandra för första gången.

Efteråt beskrev Melody kyssen som "magisk".

"Det känns som en gåva. När man värdesätter en kyss, så känns den speciell."

Paret lämnar Chicago i morgon för deras smekmånad i Bahamas därför att de sedan tidigare planerat att stanna i Chicago under deras första kväll som gifta.

"Vi har lite saker vi måste göra" sa Claudaniel med ett stort leende medans hans fru fnittrar.

Se bilder från bröllopet på Chicago Sun-Times

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bunge ser krokig väg mot räntesänkning

Investor: Konsumenter fortsatt pressade

Wallenbergsfärens maktbolag Investors justerade substansvärde uppgick till 915 miljarder kronor, en ökning med 12 procent under det första kvartalet. Det motsvarar 299 kronor per aktie.

Kinnevik redovisar minskat värde

Investmentbolaget Kinneviks substansvärde uppgick till 47,9 miljarder kronor under det första kvartalet. Det innebär en minskning med 14 procent från föregående kvartal.

Stressen på Postnord fick Klara, 20, att krascha: ”Glömde allt”

Klara, 22, hann jobba på Postnord i ett år, sedan blev hon utbränd. Två år senare är hon fortfarande sjukskriven. – Jag visste inte var jag var eller vad jag höll på med, säger hon till Nyheter24.

Expert: Finns inget EU-förbud mot att elda grenar

Det nya eldningsförbudet har skapat hetsig debatt om att EU styr och ställer om folks trädgårdar och fått vice statsministern att utlova ändringar. Men råder det ens något förbud? En expert reder ut.

Fackförening prisas för grön omställning

Fackorganisationen Just Transition Centre får Göteborgs årliga hållbarhetspris på en miljon kronor.