Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bröllopet som skakar The Hills

Nöje | 24/11/2008 23:45

Skådisduon från The Hills, Heidi och Spencer, har rymt för att gifta sig.

The Hills är MTV:s succéserie. Där unga och snygga rikemansbarn skapar drama. Dit hör inte minst Heidi Montag, 22, och Spencer Pratt, 25.

Nu har kändisduon trots sina föräldrars protester rymt till Mexiko för att gifta sig. Självklart sålde de intervjun och bröllopsbilderna exklusivt till US Weekly. Något som inte föll mamma Montag i smaken.

– Jag ringde henne före ceremonin och berättade att något hade hänt. Men hennes reaktion var att fråga om vi hade gjort slut. När jag berättade att det kanske var någonting annat sa hon "Om du någonsin planerar att gifta dig ska du veta att din styvfar är väldigt upprörd, säger Heidi Montag till US Weekly.

Redan 2007 gick Spencer Pratt ner på knä och frågade om giftermål. Problemet visade sig dock vara att han var sugen på andra tjejer. Efter att han flörtat med flera kvinnor på en klubb tog de en paus. En paus som bara visade sig vara en liten svacka. Nu har bröllopsklockarna klämtat och The Hills kommer aldrig mer att bli sig likt.

Skrivet av: