Friade - från insidan av ett akvarium

Wang Jian, 28, gjorde allt för att ta sin blivande hustru på sängen.


FUZHOU. Kinesen Wang Jian tog med sin flickvän till ett akvarium och chockade henne med att fria - från insidan av akvarietanken.

I hemlighet för sin flickvän Xie Wenzhen, 24, hade Wang Jian, 28, tagit dyklektioner i två månader, uppger singaporianska Straits News.

Till flickvännen sa han att de skulle gå till Fizhou Zuohai-akvariet i staden Fuzhou i Kinas Fujian-provins för att bevittna när deras vän friade till sin flickvän. Men Wang Jian hade förberett en spektakulär överraskning.

– Jiansa lämnade mig framför den gigantiska vattentanken och sa att han skulle hämta något att dricka, säger Xie Wenzhen.

Minuterna därpå blev hon minst sagt överrumplad när hon stirrade in i det djupa akvariet.

– Plötsligt dök en kille, med en blombukett i handen, upp i vattnet. Och två dykare bredvid honom rullade upp en banderoll med texten "Snälla, gift dig med mig!". Jag blev helt chockad när jag förstod att mannen i akvariet var min pojkvän. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att jag spelade en av huvudrollerna i frieriet. Jag är så lycklig.

Xie Wenzhen tryckte sina händer mot Wang Jians på andra sidan glaset och kysste honom genom akvariet som svar på hans frieri.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!