Jungfru Maria såldes på Ebay

"Helig" magnetkamerabild såldes på internet.


Säljaren, en religiös kvinna från Jacksonville i USA, är sjuk och hävdar att hon behöver pengar för medicinsk vård, eftersom hon saknar sjukförsäkring. På en magnetröntgenbild sker en uppenbarelse av Jungfru Maria, hävdar kvinnan. Men det fanns de som trodde på henne och hon sålde i veckan bilden för ca 6 500 kronor på auktionssajten Ebay.

Med lite livlig fantasi och med en tro på Gud går det att se en del av hjärnan på bilden liknar den klassiska avbildningen av Jungfru Maria. Kvinnan hävdar det är hennes dotter som har hittat bilden och på deras sida på Ebay finns inga uppgifter som vems hjärnan är.

Enligt kvinnan är det hennes dotter som funnit bilden och beskrivningen av objektet på Ebay förtäljer inte vems hjärnan är, skriver E24.se.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Gruvbolag får leta mineral på samebys område

Per Anger-priset till kambodjansk fackledare

Den kambodjanska människorättsförsvararen Sithar Chhim tilldelas årets Per Anger-pris för sin kamp för bättre villkor för landets arbetare.

Kriminella använder Foodoras kläder vid brott

Matleverantören Foodoras kläder och väskor utnyttjas gång på gång av kriminella som förklädnad när de begår brott, visar P4 Göteborgs granskning.

Glatt på Asienbörserna

De ledande börserna inledde alla torsdagshandeln i dur i ett läge där investerarna ändå fortsatt håller ett vakande öga på händelseutvecklingen i Mellanöstern.

Stopp för fler hotell i Amsterdam

1 timme sedan
Den som vill bygga nya hotell gör bäst i att söka sig någon annanstans än till Amsterdam.

Biskop förlåter misstänkt i knivdåd

2 timmar sedan
Den assyriske biskop som knivhöggs vid ett dåd i en kyrka i västra Sydney tidigare i veckan meddelar att han förlåter den som attackerade honom.