Lördag 15 Maj
Stockholm

Beställde fiskar - fick ett lik

Änkan: Det är mannens sista rackartyg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

USA. Ett liv efter döden? En fråga kanske vi aldrig får ett svar på. Men Ibland verkar dock den andra sidan spelar oss ett spratt.

En anställd för djuraffären Pets Plus gick till posten vid flyget för att hämta ett paket med exotiska fiskar. När han kom tillbaka och skulle öppna paketet gjorde de en chockerande upptäckt.

– I stället för en lista över fiskar fick vi en lista med en död man, säger Mark Acadia, ägare till djuraffären.

I paketet låg den nyligen avlidne postarbetaren John Kenoyer. Hans kropp skulle skickas till Life Quest Anatomical Research för vetenskapliga undersökningar. På Life Quest är man nu väldigt oroad över varför paketet kommit fel. Likaså på Pets Plus, som arrangerade så att en bil kunde komma och hämtade det fellevererade paketet. Fiskarna, som de hade hoppats på att få, var felskickade och troligen döda.

– Jag är inte arg över misstaget. Jag är mest upprörd för familjen som försöker hitta kroppen just nu och inte hittar den för att den är här, säger Mark Acadia.

Men några sura miner från familjen är inte att vänta. Enligt änkan Mary Kenoyer älskade hennes bortgångne make att ställa till med rackartyg, han hatade nämligen att flyga. Hon tror att han sitter i himlen och skrattar åt dem.

– Jag tror att han ville utsätta oss för ett sista skämt, säger Mary Kenoyer till MSNBC och ler.

Visit msnbc.com for , , and

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela