Raymond Garcia började slåss med en stoppskylt.
1 av 3
Raymond Garcia började slåss med en stoppskylt. - Foto: Faksimil KRQE-TV
Men den ser ut att ha klarat sig rätt bra.
2 av 3
Men den ser ut att ha klarat sig rätt bra. - Foto: Faksimil KRQE-TV
Vad stoppskylten hade gjort honom är oklart.
3 av 3
Vad stoppskylten hade gjort honom är oklart. - Foto: Faksimil KRQE-TV

Slogs mot en stoppskylt - vägrade ge sig

En man mot en stoppskylt. Vem går egentligen vinnande ur den fighten?


NEW MEXICO. Polisen i staden Roswell fick ett larm om ett slagsmål ute vid en gata. När de kom till platsen såg de något annorlunda. De såg nämligen Raymond Garcia som slogs med en stoppskylt.

Polisen misstänkte att Garcia hade tagit någon slags drog så de bestämde sig för att skjuta honom med en elpistol. Men Garcia var så uppumpad av sitt slagsmål med den röda skylten att han slet av sig elsladdarna och gav sig på polisen istället.

Pepparspray hjälpte inte

– Vanligtvis när man skjuter någon med en elpistol så faller de till marken. Men Garcia måste ha varit på någon slags drog eftersom han inte märkte av det överhuvudtaget, säger Sabrina Morales vid polisen i Roswell.

Polisen sprayade sedan pepparspray i den arge mannens ansikte men det hjälpte inte heller. Garcia fick istället tag på en av polisernas batonger och började slå poliserna med den.

Till slut vann poliserna över honom och han kunde gripas, rapporterar UPI.

Vad som startat bråket mellan mannen och stoppskylten förtäljer inte historien.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Två gripna för mordförsök i Bredäng

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

1 timme sedan
Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

1 timme sedan
Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.