- Foto: Stella Pictures

Slog Darth Vaders fru - döms för misshandel

En 35-årig man trodde att Darth Vader var otrogen med hans flickvän. Men när det mörka i honom tog över råkade han i stället slå ner fru Vader.


WALSALL. Han trodde att grannen var otrogen med hans flickvän. Då gick Ikbal Hare, 35, till attack mot Darth Vader. Men slaget avstyrdes, kanske eftersom Vader använde Kraften. I stället slog Hare fru Vader. Nu döms han för misshandel.

Det var när frun försökte gå emellan de båda kombatanterna som hon fick motta slaget från 35-åringen. 

– Den åtalade slog henne men det finns bevis som antyder att han försökte slå Darth Vader, säger åklagaren Tim Sapwell till Birmingham Mail.

Sprang runt med kniv

Efter slagsmålet jagades Hare bort och låstes in i sitt hem av sin flickvän. Men han rymde ut genom fönstret och sprang runt med en kniv (inte ett lasersvärd) i området. Till slut kunde han fångas in och två dagar senare greps han.

För misshandeln döms Ikbal Hare till 18 månaders samhällstjänst.

Darth Vader hette tidigare Mark Nokes och är inte helt oväntat ett stort Star Wars-fan.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

Huawei får ta del av hemlig information

Regeringen har beslutat att det kinesiska telekombolaget Huawei ska få tillgång till hemlig information om svenska mobiloperatörer, rapporterar Dagens Industri som hänvisar till Telekomnyheterna.

Svensk man häktad – vandaliserade Nidarosdomen

En svensk man i 40-årsåldern har begått mer än 15 brott i Trondheim i Norge den senaste tiden. Nu häktas han i fyra veckor, bland annat för grov skadegörelse av domkyrkan Nidarosdomen.

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Trafikolycka i korsningen Grenvägen och Gränsvägen, Höllviken.", skriver polisen på sin hemsida.

En häktad för deltagande i terrororganisation

1 timme sedan
En person har häktats vid Nacka tingsrätt, misstänkt för deltagande i en terroristorganisation, skriver Säkerhetspolisen i ett pressmeddelande.

Trots kritiken – Kinas Huawei får känslig info om Sverige

1 timme sedan
Nu står det klart att Huawei ska få ta del av affärskänslig information från svenska Post- och Telestyrelsen, PTS. Ericsson och Telia är väldigt kritiska till regeringens beslut.