Aj aj aj! – ispoolshopp slutar i smärtchock

En tysk man försöker imponera på vännerna med ett spektakulärt hopp ner i en frusen pool. Det går sådär.


TYSKLAND. Vem har inte försökt imponera på sina vänner med ett våghalsigt hopp? Okej, kanske inte alla. Men den tyske mannen i en ny Youtubesuccé har det sannerligen. 

Mannens hopp ner i en istäckt utomhuspool slutar inte riktigt som han tänkt sig – något som hans vänner finner hysteriskt roligt. En av dem lade upp filmen på Youtube för allmän beskådan och klippet har i skrivande stund hela 3 900 000 visningar.

Se det du också:


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Costcos brakförlust – så mycket gick de back 2023

Föräldrar åtalas – stängde in barn i källare

Ett föräldrapar i Halmstad åtalas för olaga frihetsberövande av sina barn. Enligt misstanken ska de ha stängt in barnen i en mörk källare, och pappan är också misstänkt för flera fall av misshandel.

223 miljoner till regionerna för fler AT-läkare

Regionerna får 223 miljoner kronor för att utöka antalet AT-läkare för att kunna säkerställa kompetensförsörjningen, meddelar regeringen i ett pressmeddelande.

Rusning efter vapenlicenser oroar palestinier

Kriget mot Hamas har lett till en rusning efter vapenlicenser bland vanliga israeler. Medborgarna känner sig säkra när de kan "neutralisera beväpnade terrorister", hävdar säkerhetsminister Itamar Ben-Gvir. Men bland palestinier i Israel ökar oron.

MP: Höj reduktionsplikten och inför vägskatt

MP vill återinföra reduktionsplikten men inte låta den påverka priset vid pump. Istället vill partiet bekosta den med en slags vägskatt som främst ska tas ut på bilkörning i städer.

USA: Vi låter inte Ukraina falla

Trots oenigheten i kongressen bedyrar USA:s försvarsminister Lloyd Austin att man inte kommer att överge Ukraina.