Scooby-Doo bästa vän med Bambi

Hunden Kate adopterade rådjuret Pip efter att han blivit övergiven av sin mor som barn. Detta blev starten till en otrolig vänskap. Kates ägare, Isobel Springett, blir lika överraskad varje gång.


Andra otroliga vänskaper

Kate och Pip är inte ensamma om att dela en otrolig vänskap två djurarter emellan. NY Daily News har uppmärksammat flera andra märkliga och otroliga vänskaper mellan två olika djurarter. Kolla in deras unika bildgalleri här.

Många såg vi Disneys klassiska animerade film "Micke och Molle" som barn. Historien om en hund och en räv som blev goda vänner i vått och torrt. 

Något unikare än denna fiktiva vänskap är en livslevande vänskap mellan en hund och ett rådjur

Dokumentären "Animal odd couple" som sändes av den amerikanska tevekanalen PBS i onsdags belyste möjligheterna att djur, precis som vi människor, kan känna och visa mer komplexa känslor. 

I teveprogrammet porträtterades flera unika relationer mellan djur. Ett av dessa handlade om Kate, en grand danois, och Pip, ett rådjur som fann varandra efter att Kate adopterade Pip som hade blivit övergiven av sin mor.

Enligt Isobel Springett, ägare till Kate, delar de två en unik vänskap, det rapporterar Huffington post. 

– Jag har aldrig sett något liknande när jag ser dem hälsa på varandra. Det är inte en hund som hälsar på en hund, och det är inte ett rådjur som hälsar på ett rådjur. Det är definitivt något som endast de två har tillsammans. Mest överraskande för mig var när de började leka, säger Isobel Springett.

I klippet nedan, med höjdpunkterna ur programmet, syns vilken otrolig vänskap de två har.


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!