Hozae Milton letade upp hundar och katter i sitt område.
Hozae Milton letade upp hundar och katter i sitt område. - Foto: Faksimil / Montage

Flådde katter och hundar för att sälja vidare

Hundar och katter i ett kvartersområde försvann mystiskt. Men en dag syntes en man gå omkring med en död hund - i en kundvagn.


Familjen chockade

Miltons familjemedlemmar chockades när de hörde om vad Hozae anklagades för.

– Vi visste att han hade lite problem och försökte hjälpa honom så mycket som möjligt, säger hans bror, Ronnie Milton, och fortsätter:

– Jag vet inte vad som fick honom att göra det här, men vi har alltid älskat djur.

JACKSONVILLE. Hozae Milton, 43, är grannskapets djurfiende nummer ett. Efter att katter och hundar plötsligt började försvinna i ett område började de boende ana att något var fel.

En dag såg ett vittne hur Milton flådde en hund i sin trädgård. Ett annat vittne ska ha märkt hur Milton försökt kväva en hunds skällande med hög musik. Men det som så småningom fick polisen att ta sig an fallet var att flera av grannarna såg hur det hängde pälsar på staketet runt om Miltons hus.

Kött i frysen

Inne i Miltons hem gjorde polisen en högst makaber upptäckt. Överallt fann de pälsar från hundar och katter men det var inte allt. De döda djurens kött hade han lagt i frysen och ett öga hade varsamt sparats i en glasburk.

Även tassar och djuröron fanns i huset. När polisen hittade Milton konfronterade de honom med grannarnas uppgifter.

– Det kan inte ha varit jag, svarade Milton och skrattade högt enligt polisrapporten.

Han arresterades misstänkt för djurplågeri, innehav av olagliga pälsar med avsikt att sälja vidare och olagligt innehav av en kundvagn, enligt Huffington Post.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ica-chefens avslöjande smygbild: "Händer flera gånger i veckan"

Invånare flyr strider vid gränsstad i Myanmar

Intensiva strider i en stad i östra Myanmar vid gränsen till Thailand har fått omkring 1 300 invånare att fly till grannlandet. Återupptagna eldstrider och flyganfall har brutit ut mellan de rebeller som intagit staden Myawaddy och militärjuntans armé.

Framgång i kampen mot fruktade bakterier

De skördar tusentals liv i Europa varje år. Multiresistenta bakterier är ett ökande hot – men nu har svenska forskare hittat en ny sorts antibiotika som visat sig lovande i djurstudier. Vi tror att det kan bli ett genombrott, säger professor Anders Karlén.

Kopplades till gäng – slutar på Trafikverket

En it-tekniker på Trafikverket i Borlänge avslöjades ha kopplingar till gängkriminalitet och väljer nu att sluta på sitt jobb, rapporterar P4 Dalarna.

Dansk flygplats evakueras – efter bombhot: "Gör allt vi kan"

Billunds flygplats evakueras efter ett bombhot, rapporterar danska Ekstra Bladet.

Polisen i Umeå rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Polisen får in en anmälan om en viltolycka på länsväg 363, Hissjö.", skriver polisen på sin hemsida.