När polisen förklarar för passageraren i bilen att de inte gjort något fel drar föraren ner byxorna och kissar på polisbilen.
1 av 6
När polisen förklarar för passageraren i bilen att de inte gjort något fel drar föraren ner byxorna och kissar på polisbilen. - Foto: FAKSIMIL FRÅN HUFFINGTON POST
Allt började med att mannen blev stoppad och ombedd att visa upp körkortet.
2 av 6
Allt började med att mannen blev stoppad och ombedd att visa upp körkortet. - Foto: FAKSIMIL FRÅN HUFFINGTON POST
Polismannen var nöjd och gick för att berätta varför han stoppat bilen.
3 av 6
Polismannen var nöjd och gick för att berätta varför han stoppat bilen. - Foto: FAKSIMIL FRÅN HUFFINGTON POST
Då började mannen, helt iskallt, att urinera på polisbilen.
4 av 6
Då började mannen, helt iskallt, att urinera på polisbilen. - Foto: FAKSIMIL FRÅN HUFFINGTON POST
När polisen kommer tillbaka märker han vad som hänt och griper mannen.
5 av 6
När polisen kommer tillbaka märker han vad som hänt och griper mannen. - Foto: FAKSIMIL FRÅN HUFFINGTON POST
Straffet blev en bot på 16 000 kronor.
6 av 6
Straffet blev en bot på 16 000 kronor. - Foto: FAKSIMIL FRÅN HUFFINGTON POST

Kisschock: Polisen tittar bort – då lättar mannen på blåsan

Föraren var bara sekunder från att släppas med en tillsägelse om att åtgärda den allt för tonade rutan. Då kissade han på polisbilen varpå han greps och fick en saftig bot.


FLORIDA. – Jag måste kissa, jag måste kissa, säger mannen när polisen stoppar honom på grund av en väldigt tonad bilruta.

Men polisen tycks inte höra. I stället går han fram till mannens bil för att förklara för passageraren, som är mannens mamma, att de inte begått något fel och ska få köra vidare.

Det är i det momentet som den här historien förvandlas från en mindre trafikförseelse till ett gripande och en bot på 16 000 kronor. För mannen kan – eller har inte lust – att hålla sig.

"Kissade du på min bil?"

Han drar ner byxorna och urinerar på polisens bil samtidigt som den ovetande polisen samtalar med mamman. När polisen kommer tillbaka ser han vad föraren gjort och blir ursinnig.

– Kissade du på min bil? säger han innan han griper föraren för något som kan jämföras med den svenska brottsrubriceringen "förargelseväckande beteende". 

Priset för kisstunden? Cirka 16 000 kronor.

Se det omtalade klippet här:

Man
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Två gripna för mordförsök i Bredäng

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

1 timme sedan
Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

1 timme sedan
Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.